Movie Time

 
Godmorgon, sitter nu och lyssnar på musik är halvt död efter inatt. Sov ute med Saga på studsmattan, åherre haha ska nog inte göra om det. Är döförkyld och har bara sovit 4 timmar, omajgad vad jag e trött nu. Ska ha träffat Anti senare men är sjukt så det blir inte av. Ska nu äta lite chips och lite choklad och kolla film. Senare ska jag till stallet och ikväll ska jag ut och jogga. Chilldag, kanske slipper skolan i morgon man får ju hoppas.

17 days

Bara 17 jvla dagar kvar till sommarlovet, kan knappt vänta. Vi går inte i skolan onsdag och fredag denhär veckan, sen går vi inte torsdag och fredag nästa vecka. Bara sex skoldagar kvar, gud vad skönt! Denhär sommaren ska bli bäst, har planerat så mycket gud vad jag längtar! Slippa plugga, gå upp tidigt varje dag och gå till skolan. Men kan knappt fatta att jag snart börjar åttan, åherregud vad sjukt. Kändes som det var igår jag började i sexan i söderbymalm haha shit vad liten man var då. Men sjuan har faktist varit en bra tid även fast jag har gått igenom så pass mycket. Förändrats som bara den, är verkligen inte samma person som jag var när jag började i lyckeby, men asså då menar jag ju posetivt. Sommaren 2013 ska bli bäst, 17  dagar gud så härligt!

Låt oss börja

 
Börjar blogga som vanligt i morgon igen alla :)
Xoxo Celina
 
 
 

Ma babes

Xoxo Celina

Bästavän

Jahopp, måndagen har gått sjukt fort asså. Hänt mycket på en dag känner jag. Gick i skolan, stannade på gården en stund efter. Åkte sen till centrum med Saga och köpte present åt lilla Ellen som fyller år på onsdag. Saga följde med mig hem och tog det lite lugnt, tjejsnack osv. Nu gör jag inte ett piss och är själv hemma, skönt. Ska ut och röra på mig ikväll med Stefan, haha mamma tycker jag har gått upp så måste bli fit liksom.
Xoxo Celina

Kort vecka

Wihoo, måndag och ny vecka, kort vecka. Går i skolan idag, sen tisdag, onsdag. Bra, det är mina korta dagar i skolan också. Idag ska jag va med Anton efter skolan, Ella skulle ta Campanja för hon skulle bort hela veckan eller var det var. Sen ikväll måste jag plugga spanska o matte. Ska nog göra mitt matteprov i dag, var sjuk när dom andra gjorde det så hoppas att det är lätt. Ska lyssna vidare på the fooo nu, puss!
Xoxo Celina

Åh så sant

Xoxo Celina

5 sanningar

*Julia och jag har kommit varandra ennu närmare nu, bara posetivt
*Nu är allt, precis allt perfekt i mitt liv
*Jag har verkligen gått och blivit nöjd med mitt utseende, gillar mig själv starkt
*Stora planer över sommaren, hihi
*Faktist taggad över skolan nästa år, ska skärpa mig i skolan nu !
Xoxo Celina

Troublemaker

Xoxo Celina

Helgen

Har varit jättebra, gay men det har den faktist. Skön skoldag i fredags, åkte direkt till stallet och red ett lyckat ridpass i skogen på 45 min. Enormt duktig polle, så stolt. Ellen sov hos mig, hade myskväll och gjorde inget speciellt. Lördag solade halva dan, fick rand. Sen kom Julia, ute och kaosade lite, mötte på Anton ett tag sen bara tog det lugnt resten av natten. Nu idag har vi varit i stallet, ennu ett lyckat pass. Dressyr/hoppning på utevolten. Hoppade bara i trav dock men gick enormt bra och hon var så lugn. Min fina!
Xoxo Celina
 

Campanja

Japp, ska snart åka till stallet och rida+ ta hand om ponnyplutten. Blir att rida på volten/ut ca 40 minuter. Bara skritt o trav tror jag, får se hur hon är i höger bak. Jättetaggad till nästa torsdag, ska äntligen åka och hälsa på Zivan gud så roligt. Inte träffat min egna häst ennu liksom, haha lite knas. Så blir borta hela dagen, ska ju endå inte gå i skolan tor och fre så spela roll. Tar med mig Julia eller Saga så det ska knäppas kort!
Xoxo Celina

Man over board

Går i hörlurarna 24/7 just nu, the fooo <3
Xoxo Celina

Kärlek

Xoxo Celina


Friday

God morgon! Wihoo fredag, så skönt. Sitter nu i bara myskläder framför datan med musik och ska snart sätta upp håret osv. Skiter i smink idag, pallar inte idag bara 4 lektioner endå. Efter skolan blire stallet och rida Campanja, snacka mina planer med mormor hehe så sjukt stora planer hihi no coments. Efter stallet ska jag träffa Melle o Emil, bebisarna. Kanske sover hos Saga, får se hur det blir men ska i alla fall träffa dom sen. Blir en skön och lugn fredag då, lördag ska jag spendera med min underbara Julia. Åh vad mys, älsklingen !
Xoxo Celina

Sjukt gammal

Sjukt gammal låt asså, gud vad jag får sommarfeelings, tagga sommarlovet!
Xoxo Celina

Just girlythings

Xoxo Celina

Long day

Åh vad denhär dagen varit lång och tråkig, verkligen taggad till att det blir helg och fredag i morgon så skönt, varit en snabb men endå tråkig vecka. I alla fall så gick jag i skolan, slutade halv fyra, inte kul alls. Efter skolan åkte jag med Julia hem, men hon fick migrän direkt så jag gjordetyp ingetning där hon sov ju bara haha sötnosen. Nu ska jag dunka musik en stund, städa rummet sen kolla film ikväll. Kommer bli en lugn helg med mina friends, vet att jag är djup som bara den men det e mys. Hoppas ni haft en härlig torsdag, puss!
Xoxo Celina
 
 
 
 

Kör då

Försöker här igen då, hoppas man kan få tillbaka alla läsarna, pöss!
Xoxo Celina

Idag

Xoxo Celina