Förlåt mig

Förlåt för sämsta uppdateringen idag, i morgon ska jag blogga asbra och verkligen inte glömma bloggen. Berättar om planerna i morgon. Godnatt!

Xoxo Celina


Går i mammas skor

Xoxo Celina

Träna

Xoxo Celina


System i telefonen

Xoxo Celina

Bussen

Hola!
Sitter nu på bussen påväg mot tåget. Jag och Moa somnade så himla sent igår så hon orkade inte följa med mig, jaja jag hoppas jag klarar mig endå. Så svårt kan det inte vara att åka lite tåg liksom. Planerna för idag blir att chillpillar när jag kommer hem, fixa lite hemma osv. Sen ska nog Julia sova hos mig. Hela dagen blir helt enkelt bara chill. Kanske följer med mamma och hämtar Selma eller något sen om jag orkar. Jaja, är hemma om en timme då ska jag blogga lite från datan.

Xoxo Celina


Godnatt

Xoxo Celina


Obeskrivligt

 
Xoxo Celina

My home

Tjena tjena!
 
Nyss hoppat i mina mjukiskläder och kommit hem från stallet. När vi kom dit så började vi fixa en varsin häst sen red vi ut. Jag red på en häst som hette Grabben och Moa på dk. Haha han var asstor, fast det kändes liksom som om jag hörde hemma på en storhästsrygg så sköna steg osv. Vi red ut i kanske 40 minuter i alla gångarter. Gick skitfort när vi galopperade hahah började gråta för att jag fick så mycket luft i ögonen. När vi kom tillbaka så gick vi ut till hagen och fotade massor i typ en timme. Efter det fixade vi massor i stallet, jag mockade dks box, vi mockade ute i ligghallen, vi lekte lite händiga osv osv. Vi kom hem för ett litet tag sen, Moa står och lagar mat så vi ska väl äta sen chillpilla. Har planerat lite inför morgondagen men nu bjussar jag på bilder!
 
 
Xoxo Celina
  

Önskelista

 
Jo nu är det ju så att jag fyller år om lite mindre än en månad så jag tänkte skriva vad jag önskar mig. Det är både av min familj och vänner som jag gör nu.
 
Familj:
Pengar
Christina Aguilera parfym, at night
 
Vänner:
Presentkort på New Yorker
Presentkort på Ur o Penn
Navelpiercingar
Nagelsaker
 
Det är det jag önskar mig en så länge. Kanske ska önska mig converse med platå också av min familj jag får se. Har redan fått en födelsedagspresent som slår allt och den var inte billig ska jag säga, hihi men nu ska jag inte säga för mycket. Puss puss!
 
 
Xoxo Celina
 
 
 

Chillar mä hästarna

Xoxo Celina


Vad gör vi? Nu kör vi.

Xoxo Celina


Onsdag och torsdagsplaner

Planerna för idag blir ju som sagt att åka till stallet. Moa ska rida dressyr på volten och jag ska ha lektion för henne, hon rider nog först tror jag. Sen ska jag rida en häst som heter grabben. Haha en storhäst som jag aldrig ridit förut, får se hur det kommer gå. Sen vet jag inte om vi ska ha några fler hästar? Jaja, ikväll blir det att göra samma saker som i går kväll. Fast jag måste packa ihop mina saker lite och så. Åker härifrån klockan 10.00 i morgon, är hemma runt halv tolv. Vet inte vad jag ska göra då? Ska höra med lilla Saga om vad som händer för henne. Är ju sportlov liksom, då ska man ju passa på att vara med sina kompisar och ta lugnt kan man göra sen.
 
 
 
Xoxo Celina
 

Sova ut

Godmorgon gullisar! Sovit gott? Det har jag i alla fall. Sovit asbra och nu vill jag gå upp ur sängen för att jag e så pigg. Men det är lite svårt när lilla Moa ligger här brevid och fortfarande snarkar. Haha, vaknade för en kvart sen typ så jag ska bara vänta tills lilla Moa vaknar sen ska vi väl gå upp och käka frukost och massa sånt. Vet inte om vi ska till ridhuset idag, jag skulle typ hålla lektion för Moa när hon rider dressyr så aa jag får se vad som händer. Puss så länge!

Xoxo Celina


Tisdag 26 februari

Är nu över. Harn spenderat kvällen framför två filmer med massa godis och mys med Moa. Hon har fixat och hållt på med mitt hår, åh vad jag älskar när folk håller på med mitt hår. Jaja, snart ska vi väl gå och lägga oss. Gick upp skittidigt i morse och i morgon ska vi sova ut. Stallet hela dagen blir det, åh tagga tagga då. Ska uppdatera bra som sagt var och inte glömma bloggen. Nu blir det tråkigt så jag säger godnatt sweden!
 
 
Foto: Moa Trybom, copyright!
 
Xoxo Celina

Make me happy

Någonting som verkligen gör mig glad och lycklig är att få vara i stallet. Att få fixa alla saker till min häst, att få ta hand om min häst, att gå till hagen och hämta sin egna häst som bara väntar på att få komma ut och rida. När jag ser Campanja kan jag bara börja gråta, hon e verkligen mitt allt. Sen blackie O Leira, även fast dom inte är mina så älskar jag dom sjukt mycket. När jag rider på någon av dom så vill jag bara skrika av lycka, så lycklig att jag får turen att få rida dom. Mina absolut finaste ägodelar. Stallet och hästar gör mig glad, mitt drömställe. Det vill jag aldrig lämna!

Xoxo Celina


Kollar Wallander

Xoxo Celina


Nyss duschat

Xoxo Celina


Massa bilder från Moas dator

Xoxo Celina

Tisdag today

 
Bild från Moas dator förut när hon fotade. Nyss kommit hem från stallet i alla fall. Det första vi gjorde när vi kom dit var att ta in danny kaye och fixade honom en stund, saknat ponnyn så mycket. Jaja, sen gick vi ut i skogen, jag hade kameran i högsta hugg och fotade hela tiden. Blev ganska bra bilder i alla fall, bombade typ. Vi var ute i en timme typ, fick springa lite och gå massor duktig tjej. När vi kom till baka så tog hon av honom allt och släppte ut han i hagen. Sen chillade vi i sadelkammaren typ en timme med telefonerna. Nu har vi nyss kommit hem och Moa står i duschen, ska snart också duscha så sjukt skönt. Resten av kvällen ska vi väl bara ta det lugnt och chilla. Lång dag i morgon i stallet väntar förf*n, skönt med lov!
 
Xoxo Celina

Stallet stallet

Xoxo Celina


Här ska det stå något

Hola!
 
Rubrikbrist, sorry men aja. Nu har vi kommit hem till Moa. Det dröjde lite för att Moa skulle leta efter födelsedagspresent åt sin syrra i Haninge Centrum så vi sprang runt där u typ en timme och letade. Vi tog sen tåget hit hem till Moa. Nu lyssnar vi lite på musik och ska snart käka lite lunch. Vid två ska vi till stallet, Moa ska rida ut så jag ska väl gå med och fota antagligen. Ska mobilblogga massor och fota på lila Caneebo med telefonen. I morgon lär vi väl vara i stallet hela dagen. Ska till ridhuset när Moa och Dk ska hoppa, kulkul. Åker härifrån på torsdag runt 13.00 ungefär. Sover hemma sen sover jag nog borta hela helgen, i alla fall på fredag.
 
 
Moa fotat lilla Caneebo, copyright osv. '
 
Xoxo Celina

Påväg hem till Moa

Xoxo Celina


Kärlek

 
Xoxo Celina

Snabb måndag

 
 
Tjena gullisar!
 
Shit vad denhär måndagen har gått fort asså, flygit fram. Började med att vi åkte till stallet runt 1 kanske. När vi kom dit chillade först i en halvtimme i solen, så sjukt underbart väder. Mockade sen och tog in pinglan när jag mockat klart. Fixade henne och red sen iväg. Red ut i en timme ungefär med massa fotande. Travade tre sträckor, galopperade två sträckor och gick massa i hög snö, shit vad hon fick jobba. När vi var klara klädde jag av henne och fixade allt annat som mat,vatten, städa undan alla grejor osv. Blev hämtade sen och tog en dusch så fort jag kom hem. Jag bjuder på massa bilder från dagen nu då.
 
 
 
Foto: Moa Trybom
 
Xoxo Celina

Stallet stallet

Hola!

E nu i stallet med Moa och väntar på skjutsen. Ridit ut på Campanja en timme med massa lyft på benen. Galoppade lite och travade lite. Skrittade i riktigt hög snö också, åh så härligt och jobbigt för lilla tösen. Har nu fixat alla grejor och väntar tills mamma kommer. När vi kommer hem blir det Myspys framför film, love it!

Xoxo Celina


Dagens planer + musik

 
God dag på er alla! Haha ush vad fult det lät, men aja. Måndag, första dagen på sportlovet.  Dagens planer blir att åka till stallet vilket vi ska göra snart. Ska rida Campanja och fixa alla hennes grejer. Sen vet jag inte vad vi kommer att hitta på. Kameran hänkar med i alla fall satt Moa lär bomba med bilder som vanligt när hon håller i en kamera hihi. I morgon ska vi hem till Moa, inget stall. Åker dit kanske vid 12? Så hemma hos henne ska vi väl bara chillpilla och vara i stallet. Myspys att få åka hem till min besta kusse. Kommer hem på torsdag förmiddag. Bloggningen ska jag försöka vara så bra som möjligt med,  jag skulle få låna deras data satt jag kan skriva lite ordentligt i alla fall. Ska fixa en video ikvälll med lite klipp från passet på Blackie i lördags, det skulle ni vilja se va? Videon på mitt rum fick på direkten många visningar, ni hade velat ha den så länge..
 
 
Xoxo Celina
 
 
 

Morning

Xoxo Celina


Gonatt



Xoxo Celina


Genom tiderna här på bloggen ! (sätt på låten innan du kollar på bilderna )

Hade inte klarat det utan er ..
xoxo Celina <3
 

Inspo

 
Xoxo Celina

Söndag Söndag

 
 
 
Hola!
Idag har jag varit med Moa och Julia hela dagen. Började med att Moa kom hit runt tolv, då käkade vi lunch och sen chillpillade vi hela dagen. Gick till Ica Maxi o käkade donken. Sen runt 19.00 åkte vi till stallet. Jag fixade Campanja direkt och gick sen ner till ridhuset med Julia. Blev barbacka pass, hon var först lite småbråkig, sen när jag hade galopperat var hon asduktig, gjorde några små bocksprång haha lilla busen. Sen höll hon formen hela tiden typ i traven och vi gjorde några enkla små övningar hit o dit bara enkelt liksom. Hoppade av och körde frihetsdressyr en stund, gick så jvla bra så duktig min fina älskling. Sen när jag skulle trava av var hon bara ett helvete, ush. Jaja, jag gick upp när jag var nöjd sen drog vi hem. Nu är jag här med Moa och vi bara tar det lugnt. Ska väl snart sätta på en film eller något. I morgon blir det stallet igen, myspys!
 
Xoxo Celina
 
 

Chillpillar

Xoxo Celina


Film

Skräckfilm med mina godingar Julia och Moa. Åker till stallet lite senare och rider ut med Julia, kanske blir fotad lite grann också. Så sjukt skönt med sportlov, spenderar det med min fina kusin Moa. Åker hem till henne på tisdag! Nu bjuder jag på bilder från stallet igår och lite nytagna bilder!

Xoxo Celina


Mitt rum

Här får ni den efterlängtade videon på mitt rum.

Xoxo Celina


In the stable

Jag plockade fram allt och det gick asbra för dom att hoppa. Sen red jag ett pass på Campanja. Det gick så sjukt jvla bra asså. Red först lite dressyr och travade lite över bommar, krävde inte alls en fast form av henne bara att hon skulle liksom ha sin uppvärmningsform och gå lugnt och avslappnat. Vi tog lite galopp åt båda varven, hon var först aspigg och gick på skitfort men sen blev hon lugn och andades liksom, gick samlat och i form till slut. Julia gjorde ett litet kryss på 40 centimeter som jag travade över först, hon lyfte lite på fötterna. Sen tog jag det i galopp ett par gånger åt båda varven. Hon var sjukt lugn och hoppade superbra. Höjde sen till 60cm, tog det i trav en gång sen galopp. Åh det gick så himla bra, stolt över min fina älskling!!
 
Xoxo Celina
 
 

Sämsta, förlåt

Oh jag e så ledsen över sämsta uppdateringen idag, förlåt så mycket jag glömde totalt bort bloggen och har haft fullt upp hela dagen, asså sorry. Jaja, idag så gick jag i skolan som vanligt. Efter att jag hade slutat stannade jag kvar till typ halv tre för jag väntade på Julia. Vi åkte hem till mig, käkade och kollade efter någon film att kolla på, sugna på bio. Åkte sen in till stan runt halv sex, käkade på donken fort och såg sen filmen Ego. Den var asbra, rekomenderar att kolla på, klart värd det. Vi kom hem nyss typ, vi chillpillar bara och andas. Har sjukt jvla ont i magen efter allt äckligt godis, ush ush vill bara spy. Måste sluta med allt mitt godis, bara en gång i veckan. Mina tänder börjar bli äckliga och jag vill inte bli en tjockis. Tagga beach 2013!
 
Xoxo Celina

Film

Sista lektionen, film!

Xoxo Celina


Friday

 
Xoxo Celina

Jump in the shower

 
Tjenixen! Jag sitter nu vid datan och har nyss kollat klart på ennu en film, resan till jordens medelpunkt. Gammal film från 2008 men jag verkligen älskar den, bästa filmen jag någonsin sett och den väcker massa minnen. Den andra filmen som jag såg innan var så sjukt sorglig, ush vad jag grät. Jag har också snackat ihop mig med Julia och planerna över helgen har ändrats nu. I morgon så blir det ingen bio, utan jag stannar på gården med Julia ett tag efter skolan och sen åker vi hem till mig, sleep over time. Lördag så går vi upp lagom tid och åker till stallet runt 13.00 kanske, är där hela dagen jag har två hästar att rida och ta hand om. Sen ska jag ha hopplektion med Julia o Abbe så vi är hemma runt sju hemma hos mig, sleep over again. På söndag ska jag rida Campanja igen, ska höra med Julia om vi kan rida ut tsm och galoppa lite!
 
Xoxo Celina

Need no alibi

 
Xoxo Celina

Love

 
 
 
 
Xoxo Celina
 
 

Inspo

 
Xoxo Celina

Right now

 
Har just nu lite cozy time för mig själv framför film i mjukiskläder, åh älska mjukisar. Kollar på samma film som igår, jag hann aldrig se klart den. Den heter Bron till Terabitia, asbra haha jag tycker det i alla fall. Kollar på viaplay on my surfplatta. Efter filmer ska jag städa rummet och sen leta fram videokameran satt jag kan filma mitt rum för en gångs skull. E så ledsen att jag har dragit ut på tiden så himla mycket med det men jag orkar bara inte ibland. Jag e så lat ush, men aja nu ska jag kolla vidare på filmen!
 
Xoxo Celina

Resten av veckan o sportlov

Torsdag- Skolan sen plugga
Fredag- Skola, bio med Matilda o Linnea, Linnea sover hos mig
Lördag- Stallet och rida Campanja, kanske lektion på Blackie
Söndag- Stallet, rida Campanja
 
Måndag- Första dan på sportlovet, åker hem till Moa
Tisdag- Åker hem till mig, Moa följer med, stallet på kvällen
Onsdag- Får hitta på något med Moa, kanske stallet
Torsdag- Moa åker hem, chillpill no plans
Fredag- No plans
Lördag- No plans
Söndag- Stallet, sista dagen på lovet
 
 
Xoxo Celina

Torsdag

Xoxo Celina


Ensammys

Xoxo Celina


Bye wednesday

Hola amigos!

Sitter nu och väntar tills badrummet e ledigt satt jag kan tvätta bort sminket och borsta tänderna. Tagga torsdag i morgon då, blir bara plugg hela kvällen. Matte prov på fredag, kommer nog gå skitbra. Sist jag hade matteprov fick jag A, skitstolt faktiskt. Satsar på minst C-B denhär gången, om jag har tur får jag kanske A igen. Men aja, nu ska jag tvätta av mig sen fixa lite inför i morgon. Ska också kolla lite film på min nya surfplatta innan jag ska sova. Stefan kom hem med den för några timmar sen, min nya bästis!

Xoxo Celina


Svar på tal

 
Fråga: Hej Celina!

Du är så fiiin så jag dööör!

Vad heter låtarna i videon? :)

Kram!
 
Svar: Gud så gullig du e, tack det värmer otroligt mycket att du tycker så. Första låten heter Take You med Justin Bieber, den andra låten heter The Big Bang med Miley Cyrus och den sista som spelas på slutet med eftertexterna den heter Breakevan, stavade nog fel på det sista men aja, kram !
 
 
Xoxo Celina

Nagelfix

Xoxo Celina


Inspo

 
Xoxo Celina

Live life

Sitter och nyss käkat lite gott med Ellen. E hemma hos mig, tar det lugnt liksom chillpill. Orkar inte berätta om skoldagen men den var tråkig och vanlig som alltid typ. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, ska snart ut och fota lite modellpics med Ellen i alla fall sen ska vi väl hitta på något skoj. Måste skynda oss ut nu satt det inte hinner bli mörkt. Bara två skoldagar kvar sen sportlov, åhh älska!
 
Xoxo Celina

Look at me

Xoxo Celina


Smile for it

 
Godmorgon onsdag! Vaknade nyss typ, ska strax fixa mig. Är astrött idag, vill bara lägga mig ner i sängen och bara drömma vidare under mitt varma täcke, åhh mys. Planerna idag är som sagt att gå i skolan och sen plugga efter. Ellen kanske följer med mig hem, ska höra med henne om det. Har snackat med Moa och sportlovet också, det kommer bli awome. Berättar mer om det sen men det kommer bli så roligt! Nu i helgen så ska jag på Bio med mina gullisar Matilda och Linnea på fredagen, Linnea sover hos mig då. Ska prata med Julia om hon vill göra något på lördag. Åh vad jag längtar till sportlovet, sovmorgon!
 
Xoxo Celina

Stallet osv

 
Tjaba tjaba!
 
Idag så var jag ju i farsta en snabbis med Ellen, köpte en body splash Victoria Secret bara lite fort. Åh älskar dom, dom luktar så gott allihopa det var svårt att välja men jag köpte love spell. Efter det åkte jag hem och bytte om, käkade middag sen drog jag till stallet med mormor. Klädde på Campanja hennes grejer direkt, sen gick jag ner och red. Det gick asdåligt i början för hon vägrade att lyssna men dom sista 20 minuter gick det super och hon höll formen superfint och verkligen trampade under sig, min fina lilla tjej. Tog bara en galopp för hon var så pigg och jag orkade inte bråka med henne liksom. Jaa och nu e jag hemma, nyduschad och fräsh. Har inte hunnit plugga något i morgon blir det massa matte plugg och spanska. Blir inget stall resten av veckan, bara på lördag. Kanske ska rida lektion på Blackie då också, jag får se hur det blir. Men nu ska jag sova, godnatt!
Foto: Matilda Eriksson
 
Xoxo Celina
 

On My way home

Påväg hem från stallet nu. Så fort jag kommer hem slänger jag in mig själv i duschen och tar lite Kvällsgott. Berättar om ridpasset när jag kommer hem nu sitter jag i bilen och mobilbloggar.

Xoxo Celina


Farsta

Xoxo Celina


Well, hello tuesday

 
Halloj bloggen!
 
Idag var det ju väldigt skönt i skolan, började med att vi hade ämnesstuga, jag valde att läsa min bok från svenskan och jag känner mig så jvla grym för jag läst 40 sidor på den lektionen, stolt och duktig ja. Vi hade sen spanska och slöjd, ush hatar båda dom ämnerna. Prov vecka tio i spanska, då ska jag ha D eller C, bara fått E i spanska tidigare så jag tänkte ändra på det lite. Dom två sista lektionerna hade vi Matte o No, chill där med. Ellen följde med mig hem efter skolan och vi har inte gjort så supermycket. Varit ute och fotat lite, så sjukt fina bilder älska! Och jag var inte ful på bild för en gångs skull, körde mycket smile. Jag ska nu fixa om min header lite satt jag får in några nya och fräsha bilder där. Ska chilla vidare med Ellen nu, puss så länge!
 
Xoxo Celina

Hello

 
Xoxo Celina
 
 

Missnöjd

Fick bara E på provet, inte nöjd alls. Hade pluggat asmycket men tydligen räckte inte det. Får plugga på ennu mer nästa gång. Då ska Jag fan ha B eller C, jag vill inte utan jag ska.

Xoxo Celina


Tisdag morgon

 
Xoxo Celina

Hejdå måndag

Jahopp nu e denna dagen slut då. Tagga tisdag imorgon då, slutar tidigt vilket är aschill. Ska plugga matte, spanska och svenska. Ska också till stallet tror jag, hoppas jag e ridsugen som satan. 33 dagar kvar tills man blir 14 bast då, kommer bli grymt kul!

Xoxo Celina


Sneakpeak

 
Vill ni bilderna från i fredags? Blev massor av fina underbara bilder!
 
Xoxo Celina

I knew you were trouble

 
Xoxo Celina

Några saker

 
* Jag hatar seriöst rökning. Någonting som jag aldrig kommer börja med eller ens testa, ush varför ska man göra det. Bara idiotiskt och inte ens gott, sen leder till till sjukdomar och annat ush.
 
*Så fort jag ser Anton Ewald ryser jag e hela kroppen, han e så sjukt jvla snygg. Hör jag honom får jag gåshud och kan inte sluta lyssna, ögon och örondrog är vad han är. Perfektions pojke!
 
 
*Jag berättar seriöst allting för Julia och Saga, men inte för någon annan. Dom är dom enda i hela världen som jag verkligen verkligen litar på. Sen berättar jag mycket för Moa men svårt när hon bor så långt bort.
 
*Min största förebild inom bloggningen är Nellie Berntsson. Sen är hon en stor förebild för mig inom ridningen och massa annat. Sen jag har börjat läsa hennes blogg har jag blivit starkare, respekt.
 
*Jag får min inspration till bloggen genom att läsa andras bloggar. Asså hur min nya header ska se ut, hur jag ska förbättra min bloggning för att bloggen ska bli större, vad jag ska skriva osv osv.
 
*Jag har blivit jättenöjd med mitt hår nu. Det är en decimeter ifrån att nudda rumpan, innan årets slut ska det vara så långt. Har sparat i ett år nu, i sexan hade ner till axlarna ungefär, mycket kortare än nu.
 
 
*Jag satsar långt inom ridningen. Jag vill komma till SM innan jag har fyllt 16 år och vill bli riktigt stor som vuxen. Jag vill inte utan jag ska, jag e inte ego men jag vet själv att jag e väldigt duktig inom ridningen och jag kan komma dit om jag verkligen vill. För varje tränare jag rider för får jag höra samma bra saker..
 
*Om jag inte är mig själv mår jag dåligt. Seriöst det går inte, jag är alltid mig själv och jag trivs så bra med det. Ska aldrig ändra på mig, trivs människor inte med mig kan dom bara ta sig och dra liksom.
 
*Har massa planer över sommaren 2013. Praktisera på ridläger med Julia, åka till Falsterbo Horse Show med Julia, spendera massa tid i stallet, bli otroligt brun och springa runt på stranden med min drömkropp. Åh vad jag längtar till sommaren, slippa skolan och allt. Taggad som bara den dit!
 
Xoxo Celina

Goden tag

Xoxo Celina


Måndag måndag

Hola!

Är nu hemma hos Linnea och chillpillar framför tvn, nyss käkat nutella, love it. Var i kunskap idag och hälsade på några, fick inte gå in så jag busslodade med Hobbe en timme och väntade sen utanför tills Linnea och Matilda slutade. Vi är ju som sagt va hemma hos Linnéa nu och bara tar det lugnt. Stannar här ett tag tror jag. Plugga lite matte ikväll för att känna mig duktig + städa rummet lite grann satt jag kan filma det någon gång till er. Men puss så länge!

Xoxo Celina


Just do it

 
Xoxo Celina

Måndagsbarn

 
Stämde in för en tid jag hade förut. Men aja, godmorgon i alla fall! Ligger nu i sängen och lyssnar på musik, blev ingen skola idag för mig. Stannar hemma, ska ju bara åka skridskor så vad gör det? Är jag den enda som älskar måndagar eller, ahha jag älskar måndagar för då är det en ny vecka och en vecka närmare sommaren. Tänker posetivt vet ni. Sen är det snart påsklov, chillpill. På fredag ska jag iväg på bio med da girls, Linnea o Matilda då alltså, sover särkert över med dom då också. Sen tror jag att jag åker till Moa på sönag. Gör jag det så stannar jag tills Onsdag, 4 dagar blir perfa. Sen resten av veckan vet jag inte, man får se då.
 
Xoxo Celina

Här ska det stå något

Så nu är det söndag kväll, måndag om några timmar. Planerna över i morgon berättar jag i morgon. Nu har jag nyss hoppat ut ur duschen och smörjt in fejan ordentligt. Kollar på senaste avsnittet av pretty little liars just nu och ska sen kolla ett gossipgirl avsnitt när jag endå är igång liksom, ellerhur? I morgon ska jag fixa ny header och ändra om bloggen lite kommer bli jättefint!

Xoxo Celina


New nails

 
 
 
Fixat  naglarna lite nu, nya och fräsha med glittrigt nagellack. Alla mina produkter som jag andvänder är från depend som ni ser. Fixar dom och sköter om dom ca 1 gång i veckan. Målar om dom, smörjer in dom, tvättar dom, pustar dom och gör dom riktigt fina. Vill ni ha en video någon gång om mina nails?
 
Xoxo Celina
 
 

I just love it

 
Seriöst låten spelas hela tin på datan och i hörlurarna nu, rena rama drogen!
 
Xoxo Celina

Just nu

 
Xoxo Celina

Fotat

 
Fotade lite bilder på Julia och Abbe idag, seriöst älskar att fota Abbe han e så sjukt himla fin och modellar superbra. Alltid öronen framåt och ser så glad ut. Här får ni lite bilder!
 
 
 
 
Bildkvaliten suger seriöst på blogg.se, bättre kvalite på datan!
 
Xoxo Celina
 

Lördag och söndag

 
 
Hejhej alla finisar!
 
Igår så var jag ju med mina fina bebisar Matilda och Linnea. Vi var först i stallet och det gick superduper att rida Campanja, fick ju nya fina bilder också vilket är toppen. När vi åkte hem till Linnea så chillade vi, en superduper söt killkompis kom över och var där en stund men drog vid melodifestivalen. Vi kollade på det sen flummade vi sönder fram till 12 kanske. Då bäddade vi allt och sånt och kollade sen på filmen dirty dancing, somnade halv tre ungefär. I morse gick vi upp och käkade runt halv tolv, låg i sängen och degade typ 3 timmar innan det. Hihu myspys med älsklingarna. Vi åkte till stallet och var där ett tag, red inte för Ella hade Campanja. Vi åkte hem och käkade lunch sen åkte jag och Linnea till port 73. Nu e man hemma!
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Celina
 
 
 
 
 
 
 

To da stable

Hola bloggen!

Sitter nu i bilen påväg mot stallet. Kvällen igår med tjejerna var askul, skrattade mig genom hela kvällen. Men dog i melodifestivalen, vad vare för jvla skitlåtar som gick vidare egentligen. Ush, ville typ ta självmord. Men i alla fall så kan jag berätta om kvällen mer när jag kommer hem så jag kan skriva bra från datan, lite mer detaljerat vettu. Ska rida dressyr på Campanja, om Ella inte rider förstås. Blir bara ett lätt pass med övning på att hålla formen i övergångarna och lite galoppfattningar. Ikväll ska jag duscha och förbereda mig för nya veckan. Redan massa planer över next week, kommer bli awsome!

Xoxo Celina


Stallvideo

Xoxo Celina


Söndag morgon

Xoxo Celina


Lördag kväll

Xoxo Celina


Låt hatarna hata

Om att må dåligt. Som jag har tagit upp förut så är det många som knappt har problem men endå hatar livet, vill dö, skär sig själva och massa annat. Så långt har jag ALDRIG gått och kommer aldrig gå. För jag e sjukt stark. Jag har alltid, genom hela min tid i skolan typ har alltid många haft någonting emot mig. Blev ju mobbad vid yngre ålder, då var jag liten och gick igenom mycket. Sen har jag gått igenom mycket i min barndom, ingen jag kommer ta upp och ingenting ni behöver fråga om då jag inte kommer svara på någon kommentar.
 
Men ibland så känns det liksom som om hela världen hatar en, man kanske har bråkat med någon så har den personen alla på sin sida. Då vill man ju liksom bara försvinna ett tag. Men det gäller bara att vara stark. Jag har bråkat med många jag lovar. I femman, fyran, sexan, sjuan osv osv. När man e liten e det ju svårt att vara stark, men nu när man e lite äldre då gäller det att hålla in. Jag har aldrig gråtit över någon som har gjort mig illa, jag har bara tänkt: Jag e förfan Celina Sundström, ingen ska någonsin få se mig gråta, ingen e värd mina tårar, jag e stark. Och det har räckt än så länge. Och man måste ju inte vara vän med alla liksom. Det e ju omöjligt. Man har ju liksom alltid någon som man inte gillar och inte e vän med, ellerhur?
 
Om du någon gång känner att du hatar ditt liv, sök hjälp. Prata med dina föräldrar. Jag e en sån som löser allt själv, men skulle det behövas så skulle jag självklart gått till mina föräldrar. Dom finns ju där för att hjälpa en att växa upp liksom, vad skulle dom annars göra? Sen är det ju andra som har svårt osv. Men även fast det är jobbigt, ta hjälp. Man får tänka framåt istället för bakåt, man får tänka positivt istället för negativt. Försök alltid att vara dig själv och inte vara omtyckt av alla. Gå till dina närmaste vänner, dina äkta vänner när det är något. Gå till dina föräldrar eller någon annan som kan hjäpa dig om du mår så pass dåligt.
 
 
Här står i alla fall jag, Celina Sundström på 14 år som är sjukt stolt över sig själv. Är inte världens populäraste tjej, inte världens snyggaste tjej men stolt över sig själv. Gått igenom mycket och fallit många gånger men lyckats ställa sig upp. Hatarna hatar, snackarna snackar. Medans lutar jag mig tillbaka och bara skrattar.
 
Xoxo Celina

Minnen

Massa videos från sexan. Saknar tiden enormt, mina underbara vänner, skolan var sjukt enkel, söderbymalm, alla gulliga människor. Åh vad jag vill tillbaka, var så lycklig hela tiden, dagarna bara flög förbi. Skulle göra allt för att få detdär tillbaka, saknar alla. Åh vad jag vill tillbaka...
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Celina

Chillpill

Xoxo Celina


Stallet

Brb, till stallet och rida

Xoxo Celina


2 hela år tillsammans

OMG!
 
Idag har jag och Campanja spenderat hela två år tillsammans. Två underbara år där jag och hon har lärt oss massor tillsamamns och skapat över 1000 olika minnen. Min häst är den som alltid får mig lycklig och jag älskar henne mer än något annat. Vi kommer aldrig sälja henne eller liknande, hon stannar hos oss tills hon inte finns mer. Älskar dig min underbara och fina ponny! Dethär är vårat år!
 
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Celina
 
 

Feel this moment

Hola amigos!
 
Lyssnar på Södra Sidan och chillpillar framför datan just nu. Saga åkte för en liten stund sen. Åker till stallet runt 13.00 ungefär. Men Matilda kanske inte kunde fota så i såna fall stannar jag hemma och åker direkt till Linnea sen när hon kommer hem från stallet. Vet inte hur det blir ikväll, vi ska väl myspysa framför mello eller något. Har gjort massa tidinställda så ni får kika in på bloggen mycket. Bomben släpps klockan 20.00, ett långt inlägg om att orka fortsätta, om hur dumma i huvudet människor kan vara, självförtroende. Ta er tid och läs det inlägget, kanske era tankar kommer ändras. Hur mycket man kan såra någon osv.
 
Xoxo Celina
 

Lördag morgon

Xoxo Celina


Myspys

 
Godkväll people!
 
Killarna har dragit nu, chillpillar lite med Sagisen nu efter det. Vi har bara legat framför film och myspysat och snackat typ. Garvat också, men inte så ovanligt då. Vi ska snart gå och lägga oss, skittrötta sov inte ett skit i natt typ. I morgon åker jag till stallet och blir fotad med Campanja som sagt, ska också sova hos Linnea med Matilda. Najs najs  att få vara med mina goa tjejer. På söndag blir det stallet och bara chill, slippa plugga för en gångs skull. Förresten så gick provet bra idag, kommer nog få D eller C, stolt stolt!
 
Xoxo Celina

Älskar dig

❤❤❤❤

Xoxo Celina


Hej

Min pojkvän är bäst! ❤❤

Xoxo Celina


Bloggar jag följer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är dom bloggar jag följer dagligen och klickar in på minst en gång om dagen. Får mycket inspration av att kolla på deras bloggar och jag älskar på det sätt dom skriver. Om någon av er vill att jag ska ta bort eran länk och bild så kommentera bara.
 
Xoxo Celina

This is love

 
Xoxo Celina

Inspo

 
 
Xoxo Celina

15 februari

 
Hola bloggen, old pic men aja. Nu e man med gullis Saga hemma hos mig, nyss käkat. Idag så var jag ju i skolan som vanligt, löst lite problem med en vän som jag inte vill ta upp så mycket om men lyckligare nu. Stannade på gården i ungefär 3 timmar efter skolan med några. Och jaa, Saga ska sova hos mig ikväll, kommer flumma hela jvla natten då. Kroon och Alex kommer lite senare, föräldrar fritt vettni. Men hoppas ni kommer få en bra fredagskväll, själv ska jag spendera den med mina babes.
 
Xoxo Celina

Tagga morgondagen

Så sjukt trött nu. Pluggat två veckor till dethär skitprovet, nu ska det f*n gå bra också annars får jag damp. Får jag inte minst D ska jag synda i flera år. Haha neej men det måste gå bra. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, ska höra med saga vad hon har för planer. Ni vet ju redan lördagsplanerna så det behöver jag inte berätta om. Jaja, ska sova. Annars kommer jag somna med telefonen i fejan. Godnatt folket!

Xoxo Celina


Plugga

Killarna har dragit nu. Nyss käkat och ska plugga nu resten av kvällen, ska också hinna med att duscha. Ush vad jag hatar skolan, den kan dö.

Xoxo Celina


Inspo gepard

 
Xoxo Celina

Älskling

 
 
Finast på jorden ♥
 
Xoxo Celina

Take you

 
Xoxo Celina

Studiedag

 
 
God dag alla fina! Igår så glömde jag helt toltalt bort bloggen e så ledsen. Men i alla fall, stannade på gården med Julia till fem igår kväll, sen drog vi hem till henne. Fixade lite i stallet till Abbe och sen bara tog det chill hemma hos henne resten av kvällen. I morse drog vi upp halv åtta, gick till stallet vid nio, Abbe skulle skos så vi fixade alla hans grejer bara sen så åkte vi hem när hans fötter var klara. Nu har vi typ precis kommit hem från Tyresö, var där och kollade runt lite, Julia köpte alla hjärtansdagpresent osv. Vi väntar nu på Sebbe o Alex, ska kolla lite på film och sånt särkert, sen senare ikväll ska jag plugga massa.
 
Xoxo Celina

Slutar snart

Snart är spanskan slut. Stannar på gården med Julia en stund sen så åker vi hem till henne. Fett chill att vara med älsklingen lite. Men e duktig och pluggar engelska ikväll, får hjälp av henne.

Xoxo Celina


Chilloutfit

Xoxo Celina


Resten av veckan

Onsdag- Skolan, sen plugga!
Torsdag- Studiedag, vara med pojkvän sen plugga!
Fredag- Skolan, stallet eller vara med någon
Lördag- Stallet, sova hos Linnea med goa Matilda Eriksson
Söndag- Stallet och chillpill
 
 
Xoxo Celina
 

Såhär är det

 
Godmorgon sverige! Idag är det onsdag, mitten av veckan alltså. Efter skolan åker jag hem till Julia och är där med henne och Sebbe resten av dagen. Sover där sen i kväll också. I morgon ska jag följa med henne till tandläkaren och stallet skittidigt på morgonen. Pluggar sen resten av dagen, plugg plugg plugg, ush. Jaja skolan e ju som sagt viktig. Det är i alla fall dagens planer, skönt med studiedag i morgon.
 
Xoxo Celina

Fall asleep

Jahopp, nyss hoppat ut ur duschen, fixat med ansiktet och fixat till i morgon. Planerna i morgon berättar jag i morgon bitti. Nu mobilbloggar jag så jag pallar inte skriva så superduperordentligt. Statistiken har varit ganska dålig idag, jaja jag bloggar endå. Ska snart fixa en video på mitt rum.

Xoxo Celina


Je t'aime

''
 
Xoxo Celina

Now

 
 
Chillar och tar lite egopics för nuet.  Lyssnar på Anton Ewald, som jag typ har gjort hela dagen. Haha fråga bara Filip och Melinda vad jag har lyssnat på så ska ni få se. Ja skolan då, finns inte så mycket attt säga det var bara chill som vanligt med mina finisar. Planerat lite över helgen då jag ska göra lite grejer osv. Blir antagligen fotad på lördag när jag rider, kanske några nya fina pics då, asnajs ju. Känner att jag behöver nya bilder på mig och Campanja, massa nya vill jag ha. Hoppas bara Matilda kan fota, hihi. Sover hos Linnea med henne och Matilda på lördag så det blir askuligt att få vara med mina bebisar. Länge sen!
 
Xoxo Celina

Inspo

 
Xoxo Celina

Anton Ewald

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Xoxo Celina

Dagens

Xoxo Celina


Tuesday

 
Godmorgon folket!
 
Jag lyssnar nu lite på Anton Ewald och nyss käkat frulle. Ska alldeles strax börja fixa i ordning mig, ni vet det gamla vanliga. Planerna för idag blir antagligen stallet och massa plugg. Vill verkligen få C eller B på provet på fredag. Kommer nog inte få under D i alla fall, har aldrig fått det på något no prov så borde inte få det nu heller. Längtar verkligen till sportlovet, få sova ut varje dag i en vecka och vara ledig från tråkskolan.
 
Xoxo Celina

Last of the day

 
 
Två bilder jag tog typ nyss, lite orrebild på magen också, visar lite hud. Jaja, nu ska jag ner och tvätta bort allt smink, smörja in mig och borsta tänderna. Tisdag i morgon, innbär kort dag i skolan och massa plugg efter skolan. Får se om jag ska till stallet och rida Campanja, vill det i alla fall. Hon behöver röra på sig ordentligt och jag måste börja komma igång med ridningen igen om planerna ska lyckas.
 
Xoxo Celina

Inspo

 
Xoxo Celina

Chillpill med babes

Xoxo Celina


Önskeinlägg

 
Nu får ni passa på och önska vad jag ska skriva om. Har väldigt bloggtorka nu och har mycket deepshit att skriva men om vad? Kom med förslag. Vad vill ni att jag ska skriva om? Ska jag komma med någon ny video? Vad ska den handla om  i så fall? Kommentera direkt om ni har förslag!
 
Xoxo Celina

Belieber

 
Är en äkta belieber, JB är inristat i mitt hjärta♥
 
Xoxo Celina

Min nya älskling

 
OMG! Fall för han direkt, älskar hans röst, smile, moves allting. Smälter när jag ser honom, han delar förstaplats med Justin Bieber nu. Hejar på dig Anton, min blivande man. Haha neej skoja jag har ju redan en. Men seriöst, han e så sjukt jvla fcking cp snygg. All kärlek och respekt till dig!
 
Xoxo Celina

Monday is the best

 
Lite random bild på mitt smink som jag andvänder dagligen. Men jaja, idag så var jag ju i skolan som vanligt. Sov typ en timme i natt så jag bara garvade åt allt och alla hela dagen. Ush, måste börja vakna tidigare på söndagar. Efter skolan så gick jag, Sebbe, Julia och Alex hem till Alex. Har varit där fram tills sex typ, lite mer kanske. Vi bara chillpillade och tog det lugnt. Nu har jag precis stoppat i mig två mackor, konstigt nog så är jag inte så hungrig. Väldigt ovanligt, är typ alltid hungrig. I alla fall så ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Plugga lite NO snart. Provet framflyttat till fredag, åh älska!
 
Xoxo Celina

Inspration

 
Xoxo Celina
 
 
 

Monday

 
 
Xoxo Celina

New week again

 
Bara någon random bild. Men aja, nu ska jag säga godnatt alla mina babes. Fixat tidinställda till dagen i morgon, kommer försöka blogga på denhär veckan, bara för att se om statistiken höjs något och försöka nå besöksrekordet, länge sen jag hade något sådant nu. Tihihihi, måndag i morgon. Ganska glad över det faktist, känner bara på mig att dethär kommer bli en grym vecka. Mycket ridning, plugg och också hinna med att vara med vännerna. Det kommer nog bli toppen. Ska också försöka filma mitt rum, när jag har tid.
 
Xoxo Celina

Videos

Här får ni två videos från hästlivet. En video på mig och min häst Campanja. En video på mig och min medryttarponny Blackie. Tänkte ta med hästarna i bloggen nu lite grann också. Kul att läsa om det också va? Ska fixa header med bebisarna också. Måste bara ha new pics.
 
 
 
 
 
Xoxo Celina

Q/A

Q: Har du egen ponny :) ?
A: Japp det har jag. Ett arabiskt fullblod som heter Campanja, 15 år.  Hon är storhäst men säger bara ponny ibland då hon e min lilla plutt liksom. Ska skriva ett långt inlägg om henne någon dag med massa bilder och några videos. Eller aa om ni skulle vilja det förstås, vill ni?
 
 
Xoxo Celina

Plugg o Städat

Nu har jag varit duktig och påbörjat att städa mitt rum. Tagit undan alla kläder som var i soffan, plockat undan massa saker som låg på golvet, tagit ner massa disk, städat lite på hyllorna. Ska bara damma lite och damsuga så är jag klar. Känner mig ganska duktig. Ska nu börja plugga då, kommer göra det fram till fem, sex kanske. Ska kanske till stallet ikväll och hjälpa mormor lite, rida på plutten och fixa alla grejer. Men nu ska jag fokusera på pluggandet och sen städa klart rummet. Återkommer senare, puss!
 
 
 
 
Xoxo Celina

Encore, Otra Vez, 1 More Time

 
Xoxo Celina

Gossipgirl

Xoxo Celina


Sunday

 
Söndag då. New day, ush hatar söndagar. Då vet man liksom att det e en ny vecka påväg, ennu längre kvar till nästa helg. Jaja, snart är det ju sportlov. Sen har jag studiedag på torsdag, chill chill. I morgon ska jag plugga ennu mer och åka till stallet tror jag, måste rida lite på Campanja. Snart orkar hon väl inte när jag rider annars. Saknar ridningen mycket, har inte ridit på hur länge som helst. Men jag har stora stora planer inom ridningen, en hemlighet som bara några få vet. Hihi, gud vad det kommer bli kul. Kommer inte avslöja något förrän om några månader men det kommer bli sjukt grymt. På tala om det, kommer åka till gullis kusinen Moa på sportlovet några dagar, kanske 3-4 dagar. Ska hälsa på min lilla Caneebo och finis Danny Kaye, saknar pluttisarna.
 
 
Visst e han otroligt fin Caneebo?
 
Xoxo Celina

Good Morning

Xoxo Celina


So tired

 
Åh vad trött jag e. Har ju inte gjort ett skit på hela dagen och blir så trött när jag inte gör någonting. Ska slänga mig i sängen nu och titta på tvn lite granna. I morgon är det söndag, ush helgen e ju redan slut. Ska plugga massa nästan hela dagen, prov på tisdag i NO. Sen måste jag städa rummet och annat småskit.
 
Xoxo Celina

I'm the girl in the next door.

 
Xoxo Celina

Fredag och lördag

 
I fredags så gick jag ju i skolan som vanligt. Stannade kvar på gården till halv fem ungefär, med massa människor. Jag och Saga åkte sen hem till mig och bestämde oss för att sova hos mig. Vi käkade på donken och köpte lite fredagsmys på Ica Maxi. Tog det bara chill resten av kvällen och aa flummade som vanligt då. Idag har jag inte gjort ett skit typ. Kollat lite på Pll och Gossipgirl, sen har jag också kollat på Melodifestivalen med familjen lite mys. Blev helt kär i han som sjöng först, Anton Enwald. Sjöng superbra och seriöst assnygg, dreglade lite framför tvn när man såg honom. Älskade hans smile!
 
Xoxo Celina
 
 

5 sanningar om mig

 
* Hatar människor som jämt och ständigt söker uppmärksamhet. Människor som alltid springer runt och skriker, ska synas överallt och aa. Ush, vill spy på er.
 
*Jag säger alltid vad jag tycker. Finns det något som jag tycker om en människa säger jag det direkt fejs to fejs. Varför hålla det inne? Fritt land, säger bara min åsikt liksom.
 
*Jag kan vara riktigt rå och elak. När jag bråkar med någon e jag riktigt elak. Fråga bara mina vänner vad jag har för tankar och saker jag vill göra. Skit ska ha skit helt enkelt.
 
*Jag är sjukt nöjd med mitt utseende. Jag älskar min kropp och mitt utseende, så nöjd. Det enda är att jag skulle vilja ha större läppar och lite mer höfter, men dom kommer.
 
*Utan mina vänner skulle jag inte palla livet. Seriöst, jag kan inte leva utan mina vänner. Dom får mig alltid glad och finns alltid där vid min sida. Särskilt Saga och Julia.
 
Xoxo Celina
 

Bloggpaus

Tillbaka efter min korta bloggpaus nu. Allvaret börjar igen!

//Celina


Så sjukt snygg

Smälter så jvla sexig. Dör på insidan!
 
 
Han slår verkligen alla, så sjukt fucking snygg!
 
Xoxo Celina

Because i living

Hola! Ligger nu och dunkar JB som vanligt med Ellen. Nyss käkat lite smått efter skoldagen, sjukt hungrig. Även fast det var god skolmat och vi åt brunch på hemkunskapen. Jaja skit samma. Skolan var rolig, så glad nu. Lyckligaste människan på jorden typ. Haha det känns nästan som det. Slutade sent, stannade till fyra med några stycken. Men aja, nu ska jag och Ellen träna lite, beach 2013 you know!
 
 
Xoxo Celina
 

Godnatt

Ska sova snart. Ny dag i morgon, nya tag. 3 veckor med pojkvännen i morgon också. Så sjukt vad tiden går fort.

Xoxo Celina


Tagga beach 2013

Xoxo Celina


Love it

 
Älska låten! En av favoriterna ♥
 
Xoxo Celina

Människan i mitt liv♥

 
Ser ni bilden? Ser ni den otroliga människan till vänster? Det e min syster.
 
Julia Rooth.  Människan som e mitt allt. Jag och Julia har varit bästa vänner snart i ett år. I maj har vi varit systrar i officiellt ett år. Varje gång jag ser denhär människan får jag nästan tårar. Jag menar kolla på henne! Så fcking vacker och underbar. Hon är den människan som alltid vill mitt bästa, finns där vid min sida, väljer mig först av alla människor, berättar allt för mig, en som jag alltid kan lita på, den som vet mest om mig av alla på hela planeten. Ni anar inte hur det är att ha en vän som betyder så mycket. Så fort det är något så vänder jag mig till Julia, hon förstår mig alltid.
 
E hon ledsen, då blir jag ledsen. E hon glad, då blir jag också glad. Våran vänskap är otrolig och helt ärlig. Så fort det är något så pratar  vi med varandra och löser det. Men vi hör verkligen ihop hon och jag. Vi tänker på samma saker, säger samma saker, vill samma saker och e lika i sättet osv. Så fort det händer något i mitt liv vänder jag mig mot Julia. Vet att jag kan säga allt till henne och göra allt med henne. Skäms ALDRIG över någonting med henne.
 
Vi kan liksom stå helt näck framför varandra utan att skämmas liksom. Hon e verkligen som min storasyster. Jag vet att hon aldrig skulle göra mig ledsen eller vara dum mot mig med flit eller ljuga mot mig. Hon talar alltid sanning och håller det hon lovar. Vi kan knappt vara utan varandra. När vi inte har träffats på en vecka typ så har vi massa att snacka om och vi garvar verkligen åt allting. Precis varje sekund garvar vi och vi kan inte avsluta det. Det går inte.
 
Men när vi inte har träffats på aa en vecka och jag ser henne. Mitt leende skiner upp som en sol, jag blir så himla glad av att se min älskling. Min andra halva, in soulmate. Vi e nästan som samma person. Sen gör vi allt för varandra. Ställer alltid upp för varandra, ljuger aldrig för varandra, är som systrar. Det vi har kallas äkta vänskap. Jag känner så många som säger att dom älskar en och blablabla men egentligen snackar som skit och bara ljuger 24/7. Jag lovar, jag har träffat massa såna människor. Nästan bara såna.
 
Men tänk efter innan du snackar skit om någon eller sviker. Skulle du bli glad om någon annan gjorde så mot dig? Skulle du bli glad om någon skulle ljuga för dig? Skulle du bli glad om massa fula rykten gick om dig? Andvänd hjärnan och tänk efter. Jag lovar, det kommer du bli glad över i framtiden då. Människor som e falska e skit. Skit ska ha skit, så äre bara.
 
 
True friendship♥
 
Xoxo Celina

Never been so happy

 
Xoxo Celina

Träna

Träna lite lonley i ca en timme nu. Tagga beach 2013, måste få snyggare mage. Tagga tagga!

Xoxo Celina


System kamera i skolan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Celina
 
 
 

New in!

 
 
 
Älska nya mjukisarna ♥
 
Xoxo Celina

Dagen innan torsdagen

Hola amigos!
 
Ligger nu framför datan med Ellen och chillar lite till Justin Bieber såklart, standard liksom. Idag i skolan arbetade jag grymt igen, duktig tjej. Efter att jag hade slutat så stannade jag kvar i skolan typ en halvtimme med Saga och några 00:or från Haga. Drog runt 15.00 med Ellen hem till mig.
 
Vi har bara käkat och chillat än så länge. Har laddat över bilderna från idag och igår i skolan till datan också. Dom kommer upp sen lite senare. Tagga torsdag i morgon, den långa men endå roliga dagen. Mamma kom hem med ett par nya mjukisar och en adidas tröja idag så det blir chilloutfit i morgon, älska mjukisbyxor. Hon har också köpt en väska, så sjukt jvla snygg. Kostar i vanliga fall 3000 spänn men fick den mycket mycket billigare. Billigt e gott vet ni? Haha jaja, snart e det fredag.
 
Inga planer över helgen typ, kanske sova hos Julia på lördag. Eller aa i alla fall med henne. Ska höra med Emmisan eller Saga om dom vill hitta på något på fredag.
 
 
 
Dagens outfit
Topp: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Skor: Converse
 
//Celina

Inspo

 
Xoxo Celina

Svenska

Skitkul! Älskar svenska!

//Celina


Let me tell you one time

Good morning!
 
Onsdag då, mitten av veckan. Också en lugn dag i skolan, inte så många lektioner och slutar i bra tid. Efter skolan ska jag väl bara hem och ta det lite lugnt, plugga massa också. På torsdag slutar jag ganska sent så då blir det nog också bara plugg efter skolan. Men i alla fall, nu måste jag börja fixa mig satt jag inte missar bussen som jag nästan gjorde igår. Haha så himla lyckad asså, puss!
 
 
Xoxo Celina

Godnatt

Ska nu hoppa in i duschen och sen blire att sova. Taggar till morgondagen, plugga massa olika ämnen. Kanske hittar någon som vill leka lite, hihu min humor suger asså. Men jaja, hoppas ni har haft det bra idag och puss!

Xoxo Celina


Hur man andvänder moviemaker

Xoxo Celina


Nothing like us ♥

 
 
 
 
 
 
 
Xoxo Celina

Plugga Plugga Plugga

Halloj babes!
 
Dunkar just nu lite JB och taggar som f*n till konstern som är om någon månad. Så himla kul, någonting man kommer att minnas resten av livet sen. Inte gillar Justin Bieber så mycket men har börjat älska han nu på den senaste tiden. Lyssnar på han varje dag och smälter för hans röst o hans utseende. Seriöst en av dom snyggaste killarna jag har sett. Smälter when i see him!
 
Jaja, idag var jag sjukt duktig i skolan och arbetade asbra på alla lektioner. Stolt! En bra känsla också, något som jag kommer fortsätta med såklart. Men vissa dagar orkar man bara inte och glömmer liksom. Men har lovat mig själv att jag ska bli bättre osv osv. Men efter skolan så gick jag hem till Alex och vi bara låg o snackade o myste. Saknat han så enormt mycket när han har varit borta i stöten. Van vid att träffa han  varje dag liksom sen åkte han bort en vecka. Ush!
 
Men jag åkte därifrån för två timmar sen ungefär. Har nyss käkat middag och ska alldeles strax börja plugga. Ska plugga massa och vara duktig, tagga prov, wey! Eller nej, förresten inte. Sad face.. Haha jaja jag måste börja plugga nu sen ska jag hinna duscha också.
 
 
 
Xoxo Celina
 
 
 

Inspo

 
Xoxo Celina

Lev livet som det kommer

 
Xoxo Celina

Spanska

//Celina


Morgon

God morgon!

Påväg mot skolan nu, sitter på bussen. Har converse idag, asskönt. Kameran e med till skolan också. Ta lite kamera bilder istället för massa telefonbilder, så dålig kvalité med iPhone.

Slutar tidigt idag, det e ju också jätteskönt. Älskar tisdagar, så korta och sköna dagar. Börjar dagen med ämnesstuga, ska jobba massa matte. Men nu börjar jag närma mig sista stationen. Kan inte missa att hoppa av bussen, haha!

Xoxo Celina


Next day

Ska sova nu. Pluggat lite NO, kommer nog gå bra på provet, känner det på mig. Sen hoppas jag att få minst C, det e endå ganska bra liksom. Tagit en dusch och sköljt av kroppen också. Taggar inför morgon dagen, ny dag i skolan och massa annat att göra. Hoppas jag hinner med att fixa mina naglar på kvällen. Ska ge minst en timme åt att plugga till provet i morgon kväll. Men ska sova nu, puss!

Xoxo Celina


Today's Outfit

  
 
 
 
 
 
Blus: New Yorker
Jeans: Gina Tricot
Örhängen: Glitter
Halsband: Glitter
Armband: ?
 
//Celina
 

Words

 
//Celina

Monday is chill

 
Halloj!
 
Måndagen har varit så himla himla chill asså. Började med att första lektionen blev inställd så vi började 10.10 alltså. Sen fick vi reda på att svenskan blev inställd så vi slutade klocka 12.25, snacka om happy man blev då. Sen skulle vi inte vara vi fyra så jag och Julia bestämde oss för att vi skulle åka hem till mig. Men jag fick vänta på henne tills klockan tre, när hon slutade.
 
Sprang runt på gården med massa personer tills klockan fyra. Då åkte jag o Julia hem till mig. Vi har typ inte gjort ett skit, nyss käkat middag. Hon åker om ungefär en halvtimme. Ska plugga NO och kolla på lite Gossip girl resten av kvällen. Tagga inför morgondagen. Ny dag, nya bekymmer. Blir att va med A efter skolan, no special plans. Bara ta det lugnt och va med älskade pojkvän.
 
 
//Celina

Svar på tal

Jasmine frågar: vart köpte du den blåa tröjan o hur mkt ? den va jätte fin :)
Svar: Tack så mycket! Den e köpt på New Yorker i Haninge Centrum för 169kr.
 
Emma frågar: Har Julia egen blogg nu? Jag lästa "allroundmupparna" och tyckte den va riktigt bra men aa. ;p Fin blogg btw!<33
Svar: Nopp Julia har ingen egen blogg nu. Tack! Vi håller på att starta om på nytt med en ny blogg nu som vi ska satsa med, ska självklart stanna här endå. Tack för att du tycker det, orden värmer.
 
 
//Celina

Bloggar snart

Chillpillar med Julia lite. Bloggar snart!

//Celina


Inspo

 
//Celina

Matte

Matte nu sen slutar man för dagen! Bara haft tre lektioner så jvla chill asså.

//Celina


Intälld

Så skönt!
 
Första lektionen är inställd, finns ingen vikarie för idrottsläraren. Åh vad chill, börjar 10.10 så alltid mer än en och en halvtimme kvar tills vi börjar. Chillar hemma tills dess framför tvn och bara tar det lugnt. Sjukt bra start på veckan ju. Men man kunde ha fått smset lite tidigare så kunde jag ha sovit fram tills nu. Jaja, nu har jag lite tid på mig att fota några nya pics.
 
 
En av några bilder jag har fotat. Missade s;et i sundstroom, haha vad grym man e då.
 
//Celina
 
 
 
 
 
 
 

New start

Godmorgon människor!
 
Sovit gott? Det har jag, för en gångs skull. Somnade lite sent i går men aja, klarar mig endå. Måndag då, en enkel och lagom lång dag i skolan. Börjar med idrott och då ska jag ju inte vara med satt det blir aschill. Efter skolan ska jag vara med Alex, Julia o Sebbe. Åker hem kanske runt halv sex/sex satt jag hinner plugga när jag kommer hem. Har prov i NO snart så det ska jag börja plugga på nu.
 
 
 
 
//Celina
 

Somnar med ett leende

Min pojkvän e bäst, finns ingen bättre❤

//Celina


Ponnyakuten

Kollar nu på ponnyakuten sen blir det att chilla framför tvn en stund. Sovmorgon i morron, så sjukt himla skönt. Ska inte heller vara med på första lektionen som e idrott då jag fortfarande e vidrig efter min sjuk vecka som jag har haft. Men jag vill säga Godnatt och glöm dina bekymmer, i morgon kommer det nya.

//Celina


Helgen

Garvat mig genom hela helgen med underbara människor! Love life!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Celina

Ren o fin

Halloj!
 
Nyss hoppat ut ur duschen, åh vad skönt det var att duscha. Idag har jag bara legat och degat hemma hos Saga precis hela dagen. Chillpill på högsta nivå. Vi kollade på två scary movie filmer och bara tog det lugnt. Vi var så sjukt trötta då vi skrattade så mycket igår och ingen av oss har sovit bra.
 
När jag kom hem så kollade jag på Narnia Prins Caspian som var på tv. Länge sen jag såg dom filmerna, ska ta och kolla på första narnia filmen snart igen det var några år sen.
 
I morgon är det måndag igen då. Ny vecka och nya tag! Ska verkligen skärpa mig med skolan nu, varit lite slapp och inte tagit det på allvar. Alla tjatar att jag bara går i sjuan och skolan e inte viktig ennu. Joho den e visst viktig! Om jag pluggar på massa nu redan från början och tar skolan på allvar kommer allt vara så mycket enklare när jag blir äldre. Satsar högt ska ni veta!
 
 
Saknade bebis ponny Ronja
 
//Celina

Hem

Åker hem från saga nu. Hem och ta det lugnt, kolla gossipgirl och ha eget mys.

//Celina


Myspys

Ansiksmask👌

//Celina


Lördag kvällen

 
Började med att vi flummade och kollade på melodifestivalen med lite lördagsmys osv. 
Sen runt tio gick vi över till grannarna där det var massa vuxna men på övervåningen var the kids eller vad man ska säga. Var sex stycken, tre av dom var skitsmå men dom andra tre var asroliga och vi garvade genom hela kvällen. Flummade och bara hade skitkul med killarna. 
 
Gick hem vid tolv och då flummade vi seriöst ihjäl oss. Aldrig skrattat så mycket haha asså shit vad vi skrattade. Sen var jag också så grym satt jag slog i huvudet i sagas bänk och har skitont där nu. Haha asså orkar inte, så sjukt klantigt. Celina Style på högsta nivå!
 
//Celina

Happy

Nu e allt perfekt i livet! Love life!

//Celina


Frullemys

//Celina


Wonderful

Söndag morgon nu då. Love it! Solen skiner och det e otroligt mysigt ute. Nu blir det att käka frulle sen vara med Saga. Puss så länge!

//Celina


Godnatt

Haft rolig kväll med gulliga killkompisar och garvat genom hela kvällen. Nu ska man sova, puss !

//Celina


Älska lördag

//Celina


Lördag

//Celina


Lördag kväll bre

//Celina


Love life

 
Halloj!
 
Idag har det varit så himla underbart kul med Saga o Julia. Seriöst skrattat hela dagen asså, never att jag har skrattat så mycket förut. Började med att vi gick till new yorker. Köpte en jättegullig topp för 169 kr, billigt o bra. Lämnade tillbaka min tröja som jag köpte för en månad sen som helt har gått sönder. Massa hål och grejer, inte bra. Var också och kollade på kicks där Julia köpte en parfym. 
 
Käkade lite på donken med tjejorna och kollade lite på skor. Fanns inte ett enda pas som man tyckte var snygga så jag o Saga blev hämtade. Nu e vi hemma hos henne o dunkar lite Justin Bieber. Seriöst vad jag längtar tills man ska få se han. Once in the life time liksom! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snodde Sagas kamera o fota lite, nya toppen på bild också! 
 
//Celina

Dagens

 
 
 
Tröja: Hollister
Jeans: Gina Tricot
Smycke: Gina Tricot
 
//Celina
 
 

Frukost

//Celina


Morning

Tjäna folket!

Ligger nu i sängen och har nyss vaknat upp med Julia. Ska snart gå ner och käka frulle lite grann framför tvn lite mys på morgonkvisten. Dagens planer blir att sova hos Saga senare, vet inte riktigt precis hur det blir ennu men ska nog sova där i alla fall.

Puss så länge!

//Celina


Mor i


Mor i


Mor i


Svar på frågor

//Celina


Kärlek

 
Taggad till att se hans konsert med bästa Julia om ca 2 månader !
 
//Celina

Fredag kväll

 
Gokväll folket!
 
Sitter nu med Julia och lyssnar på lite musik osv, nyss käkat. Kyckling med potatisgratäng, nomnom. I alla fall så kom Julia för någon timme sen. Vi har bara hunnit gå till Ica Maxi och köpa lite fredagsmys och sen bara tagit det lugnt, snackat och flummat as always. Resten av kvällen ska vi kolla på gladiatorerna och bara umgås. Inte träffats på en vecka så mycket att ta igen. Nu ska vi knarka JB, puss!
 
//Celina

Maxi

//Celina


Tillbaka på banan!

//Celina