Bästa!

Sjukt kul! Än så länge bara käkat men fett mys med Julias familj och släkt. Nästa år blire firande hemma hos mig då. Älskar dig Julia! Bjussar på några bilder från kvällen ...

//Celina


Stora händelser under 2012

 
I maj. Då jag och Julia blev såhär tajta, vi hade haft en lång paus men sen började vi träffas och nu har det slutat med att vi inte ens kan vara en vecka utan varandra utan att livet går snett. Denhär människan har förändrat mitt liv. Så glad att jag hittade dig bästavän♥
 
Träffade min absolut största förbild och idol, Nellie Berntsson. Den dagen kommer jag alltid minnas, minns precis hur skakig och nervös jag var. Men den kommer jag aldrig glömma bort.
 
Träffat massa idioter och haft några misslyckande förrhållanden som jag inte är nöjd med alls. Gillat många fram och tillbaka, blivit behandlad som skit osv. Nu tror jag att jag har hittat rätt ♥
 
Haft prinssesan i två år och haft så himla många framgångar. Så nöjd med detta år med Campanja, många och underbara minnen. Tex när vi galopperade utomhus dendär gången när allt bara gick rätt. Och alla domdär ridpassen där allt klickade. Allt minns jag, snart två år tillsammans ♥
 
Varit på Stockholm horse show två dagar och träffat många kända personer som mitt hjärta har stannat för ett par antal gånger. Hade sjukt kul dendär helgen, och det bästa av allt var att jag fick spendera den mitt min andra halva Julia. Kommer alltid minnas detta.
Tävlat massor och fått bra resultat. Kommer alltid minnas dom tre tävlingarna jag har vunnit detta år. Två med Lydia och en med Blackie. Supernöjd!
Fått världens bästa självförtroende. Växt massor, fått höfter, första mensen, fått LÅNGT hår och massa massa mer saker. Men nu är jag asnöjd med mig själv och verkligen älskar livet. Har också blivit tonåring dethär året. Bara 3 månader sen blir man 14, önskar tiden kunde stanna.
Varit på världens roligaste ridläger och haft så sjukt kul. Lärt känna massa nya människor och busat o annat massa kul. Lärt känna denhär underbara hästen som jag saknar enormt ♥
 
//Celina
 
 
 
 
 
 

Omg!

Öppnat julklappar med Julia nu. Fick ett gulligt halsband och ett snyggt skal. Bästa av allt, SKA SE JUSTIN BIEBER DEN 22 APRIL MED JULIA, FYFAN VAD MAN LÄNGTAR! KANSKE FÅR VIPBILJETTER OCKSÅ!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2012/pic_50e18c429606ee5ac00959cf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2012/pic_50e18c429606ee5ac00959cf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2012/pic_50e18cf09606ee5a804f4c2b.jpg" class="image">


Collage Tema Sommar

En outfit som jag mixade ihop själv. Tror faktist att det skulle vara riktigt snyggt allting tillsammans, i för sig så är detta en sommar outfit men jag bjuder endå var ju så snyggt. Kläderna hittar du HÄR, och skorna hittar du HÄR. Ni får säga vad ni tycker om mina outfits, fritt land !
 
//Celina

Missat?

Videon jag gjorde igår? Eller vill du kanske se den igen? Här är den!
 
 
 
//Celina

Nyårsafton

 
Godmorgon godmorgon på er!
 
Sitter nu här vid datan inlirad i mitt täcke. Ska snart ner och äta frukost och duscha. Idag är det nyårsafton, helt sjukt vad fort dehär året har gått. Känns som om det bara har gått en månad typ. Men har hinnut med massa olika underbara saker under 2012.  I början av året var det hemskt. Sommaren var bara bäst, sen efter det var det bra ett långt tag tills jag bråkade med alla. Men nu är allt bara bäst.
 
Ett underbart avslut på året. Jaja, idag så kommer jag åka till Julia runt ett. Nu ska jag ner och börja fixa mig lite osv. Hörs sen, så ska ni få se min nyårsoutfit!
 
//Celina
 
 

Resultat

Snygga nyårsnaglar var det här. Fixat me dom i en timme nu. Kommer vara jättesnyggt i morron. Jaja, ska sova nu så här ska ni få resultatet. Godnatt!

//Celina


Nagelfix

God kväll alla!

Sitter nu och kollar på pretty little liars. Ska kolla klart på alla avsnitt idag, så jag har det klart. Men nu ska jag ta hand om mina naglar och fixa dom snygga till nyår. Puss så länge!

//Celina


Inköpt denna vecka

Jeans från gina, 499 kr.
 
 
Tröja från Vero Moda, 160 kr
 
Jeans från Hollister, 490 kr.
 
V-ringad tröja från Hollister, 530 kr
 
//Celina

Planer o förbättringar över 2013

  •  
    Uppdatera mycket bättre, just nu kan det bli dagar då jag inte orkar blogga osv. Men över 2013 ska det inte bli några såna dagar. Utan blogga, blogga och blogga så bra det går, om ni stannar asså.
  • Videoblogga ofta. Det är många som ber om videobloggar, det ska ni få!
  • Göra allt för att ni ska gilla bloggen. Eran önskan är min lag, inte sant?

 

Planer med bloggen över 2013...

  • Att i slutet av året komma med på blogglistan av toppbloggar på blogg.se, skulle vara sjukt kul men då behöver jag också eran hjälp. Kommentera hela tiden vad jag ska förbättra osv. Säg till så fort ni vill att jag ska blogga om något speciellt så fixar jag det med en gång.
  • Få besöksrekord över 1000 besökare, sjuk dröm men skulle vara awsome och kul!
 
Drömma kan man ju allid göra, eller?
 
//Celina

Videoblogg

Driver på som bara den med denna videoblogg. Hoppas ingen tar illa upp eller liknande. Skämta bör man, annars dör man. Puss!

//Celina


Fixat med film osv.

Ni kommer nog gilla den.

//Celina


Just girlythings

//Celina


Igår..

 
 
 
 
No coments.
 
//Celina Sundström

Godmorgon

Godmorgon folket!

Sovit gott? Haha Neej men vaknade för kanske en timme sen. Har flummat med Saga hela morgonen. Men igår kväll så var vi ju på Ica maxi, efter så gick det inga bussar så vi var tvungna att gå hem. Haha lyckat?
Nej men åt sen middag hemma hos Saga, spelade sen Halo 4 i 4 timmar. Gick sen in på Sagas rum och bara flummade tills vi somnade. Nu sitter vi och äter sen frukost. Sen ska vi väl bara chilla ett tag, åker hem runt 2. Ska nog till stallet sen , i morgon är det ju nyårsafton. Kommer vara med Julia hela dagen och fira nyår med henne, sover hos henne då såklart.

//Celina


Rösten

Rösten är underbar, ge mig !
 
 
 
 
//Celina

Haninge Centrum

På expresso house!

//Celina


Vaknade nu.

Förlåt att jag inte har bloggat men jag vaknade nyss, förlåt mig så mycket!
 
Idag blir det att sova hos Saga. Sen ska vi ju till Haninge Centrum som ni vet. Dagens outfit får ni sen lite senare, nu har jag nyss käkat frulle och ska strax sätta upp håret och borsta tänderna osv osv. Ska försöka uppdatera så bra som möjligt från telefonen. Men önska vad ni vill läsa om nu!
 
 
En header jag gjorde åt Saga igår, vad tycks?
 
//Celina

Godnatt

Lördag i morgon, puss puss!
 
   
 
 
 
//Celina

Shiet

 
Haft bloggen i två dagar och redan haft 54 besökare idag, sjukt glad!
 
Fortsätt att läsa bloggen, och glöm inte att säga till om ni vill att jag ska blogga om något speciellt.
 
 
//Celina

Ändrade planer

Blir att sova hos Saga i morgon istället! Ska vara med Julia K och fota henne någon gång nästa vecka kanske. Så i morgon åker man in till Haninge Centrum med Sagis och kollar lite. Tänkte kolla efter någon topp som jag hittade idag på Vero Moda och ett par assnygga jeans på Gina. Jaja, nu sitter jag och lyssnar på Malmcolm B, så kung asså älskar han. Har testat jeansen, så sjukt snygga, älskar dom! Tröjan var lite stor så jag får ha den som en tunika så länge jag växer i den. Har varit en lång dag och är sjukt trött.
 
Men är sjukt sugen på att blogga! Vad vill ni läsa om? Säg bara till vad ni vill läsa om så fixar jag det direkt. Medans ni funderar på detta så kan ni lyssna på denhär sjukt grymma tjejen!
 
 
 
 
//Celina

Just girlythings


Mot Haninge

Tja!

Sitter nu på tåget mot gullmars. Ska ta bussen därifrån till Handen och loda runt där en stund med besti. Varit i stan sen 12.30 typ. Var i Hollister i typ 2 timmar och slutade med att jag köpte ett par jeans och en tröja. Men måste hoppa av nu, kramis!


Gallerian

Godmorgon folket! Sitter nu på bussen för att möta Saga. Ska till gallerian och shoppa! Najs, vara med min beby hela dagen. Vaknade i panik i morse, trodde att jag hade vaknat lite sent men som tur var så hade jag inte det. Jaja, fixade mig och käkade frukost. Dunkade musik och massa annat najs. I morgon är det lördag, ska åka till högsta och fota min kompis Julia Ketolainen när hon rider sin medishäst. Sen slaggar hon hos mig, kul! Saknar henne massa. Saknar min andra halva ennu mer, Julia Rooth ... Men vi ska ha det bäst på nyår.

Kramis❤


Godnatt

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya. Godnatt alla!

//Celina Sunström


Love

 
 
Vet inte. Känns inte rätt....
 
Kramis♥
 
 
a

Kärlek

Går på datan 24/7 nu alltså, så jag!
 
 
 
Kramis ♥

Me!

Heej, här har ni en tonåring på 13 som älskar livet. Jag är en tjej som bara lever livet, kör på YOLO. Nej men jag går i skolan som alla andra , umgås med mina vänner och pluggar är vad jag gör på fritiden. Rider också, det är en del av mitt liv ridningen. Har en egen häst som heter Campanja, ni kommer nog inte få se så mycket av henne i denhär bloggen. Dethär är min vardagsblogg, har också en hästblogg som jag delar med min bästie Julia Rooth. HÄR hittar ni den om ni vill läsa om mitt hästliv och om Campanja. Japp, har inte så mycket att berätta. Men undrar du något äre bara att kommentera eller bara att fråga på min mail--> [email protected] !
 
 
 
This is me, Celina Sundström!
 
Kramis på er så länge ♥
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.