Lite smågay från albumet

Xoxo Celina


Godnatt

Xoxo Celina

Words

Xoxo Celina

13-04-22

Måndagen har än så länge varit bra asså. Började sent, hade chill lektioner, börjar komma igång bra med filmprojektet på engelskan och allt flyter. Tycker vi kör en femma på den asså. Men nu över till mitt liv liksom, jaa jag är med Ellen och dunkar musik. Har chillat lite och ska snart plugga lite och träna. Åker till stallet vid sju och ska ju rida ut på pollen en stund, tar mäd kameran så min gulliga mormor kanske kan fota lite.
Xoxo Celina
 

Hello monday

God morgon!
Måndag igen, min favorit dag faktist. Känner mig lite ensam när alla andra hatar måndagar, haha jaja bra att vara lite speciell. Idag blire skolan, hem och träna+ plugga massa efter skolan. Sen åka till stallet ikväll och skritta ut på pollen en halvtimme och fixa osv. Fullt upp idag, massa plugg ush vad jobbigt. Men tänk posetvivt, bara 5 veckor kvar till lovet ungefär. Fyf*n vad man längtar, sommaren 2013 ska man minnas ;)
Xoxo Celina

natti

Xoxo Celina

2 dagar

Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

Stable

Idag var det ett sjukt roligt ridpass på pollen! I början var hon skitfin, gick som en riktig gud åh så fin hon var i skritten och traven. Men sen när jag kom till galoppen, haha asså shit vad hon höll på. Hon vägrade att gå, hon bockade och stegrade på stället hela tin. Så fort jag skulle galoppera skulle ha av mig och sparkade bakut typ 30 gånger om jag ska vara seriös. Asså shit vad jobbig hon var, men till slut gick det. Men det visade sig att hon behöver kiropraktorn så hon var ju endå duktig liksom, hade bara lite ont ju.
 
Nu har jag nyss hoppat ur duschen, länge sen jag kände mig såhär fräsh. Skrubbade hela mig med tvål o body scrub, smörjde in hela jvla mig och nu luktar jag skitgott, haha gayvarning. Nä men ska fixa lite tidinställda och käka lite kvällsmys sen hoppa i säng och se en film. pöss!
Xoxo Celina
 

Summer

Xoxo Celina

Sunday

Sööndag, älskar söndagar men endå inte. Jaja,spenderade dagen/kvällen/natten med Anton o Saga igår. Chill och mys. Gjorde inte något speciellt direkt. Idag har jag solat och varit med Saga hela dan vettu. Fått rand redan, haha snacka om bra pigment där. Fan hur jävla varmt som helst, sprungit runt i shorts hela dagen åh vad jag bara älskar att sommaren är påväg, gay jag vet. Ska snart åka till stallet o rida pollen. Rider dressyrpass på volten, första passet där sen innan vintern. Undra hur hon kommer vara, särkert helt crazy :O
Xoxo Celina
HAHAHAHA minen

Just girlythings

Xoxo Celina

Äkta och oäkta

Hur är det egentligen med äkta och oäkta vänner egentligen? Det är en fråga jag funderar på varje varenda dag. Jag har ju massa vänner men det är bara 2 av dom som jag verkligen verkligen älskar och inte klarar mig utan. Det är ju Saga och Julia. Vill ni veta varför jag tycker om dom så mycket och varför dom är äkta vänner för mig? Jo jag älskar dom på olika sätt. Julia och jag är precis likadana. Vi är tvillingar, vi tänker lika dant, vi är lika i sättet, vi har båda egen häst och står i samma stall, vi skrattar likadant och är helt lika med allt typ. Sen äre så att vi är sjukt tajta. Men det speciella med Julia är att hon visar så himla bra att hon verkligen älskar mig. Jag är hennes lillasyster liksom. Hon behandlar mig som sin famlije medlem.
Jag och Saga är ganska olika, men det är nästan det som drar oss tillsammans liksom. Hon säger nästan aldrig: Celina jag älskar dig min syster. Men när hon väl säger det så är det speciellt, jag fattar liksom att jag är en del av hennes liv, jag har hjälpt henne med massa problem ocb bryr mig om henne. När jag märker att hon uppskattar det blir jag lycklig. Så är äkta vänner, dom ska göra en lycklig.
Jag känner massa som är helt sajko i huvudet. En av mina vänner har nyss svikit mig rejält men det vill jag inte ta upp. I alla fall, alla dom snackar skit om varandra, dom ljuger varandra rätt upp i ansiktet, dom kan vara helt olika dumma men det dummaste att göra är att snacka skit. Ush vad jag hatar skitsnack. Jag är alltid den som alla snackar skit med men jag sitter bara och säger: Mm, aa för att inte skapa några problem osv.Jag snackar bara skit om dom som snackar skit om mig, skit ska ha skit liksom ellerhur? Aa så är det.
Med Julia kan jag vara mig själv till hundra procent. Jag kan berätta precis allt för henne, hon behåller alltid hemligheter och hon vill alltid mitt bästa. Hon snackar aldrig skit om mig och hon är verkligen en äkta vän, en vän som gör misstag men endå sopar undan det och kämpar för att se mig lycklig. En sån vän är svårt att hitta, men jag är glad över att jag har hittat mina livskamrater
Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

Happy

  
 
Xoxo Celina
 

Kvällen o planer

Godmorgon, sovit gott?? Hehe det har jag i alla fall gjort. Det blev lite ändrade planer igår, var med Anton i alla fall. Var med han hela kvällen, när han åkte så satt jag framför datan ett tag sen somnade jag. Idag äre lördag, no stable. Saga kommer hit om ett tag, allrafinastevännen. Ska spendera lite tid med henne idag sen blire Anton i kväll. Chill dag endå, myspys med fina Saga. Nä men nu börjar det låta gay, ska fixa mig lite så jag inte ser ut som ett missfoster. Ut o jogga sen oxå, beach 2013 you know?
Xoxo Celina

Gnatter

Xoxo Celina

Ändrade planer

Xoxo Celina


Naiv

Xoxo Celina

Fredag

Åh älska fredagar! Har varit en skön dag i skolan, stannade kvar två timmar efter att jag hade slutat och bara snackade lite med Natta, Julia o Angelika. Körde lite cup song med Julia också, haha våran nya grej. Åkte hem och hittils har vi bara käkat och tagit det lugnt. Hon ska snart åka, blir lite ensam mys kväll för mig idag typ. Skulle egentligen varit med Anton men blev lite ändrat så jag ska bara ta det lugnt i kväll. Träna lite sen ut och jogga som vanligt. No big plans, simple liksom. Ska nog ta mig ett bad ikväll också ;)
Xoxo Celina

Svar på tal

Bianca Om: Promenixa lite
Hej celina! du är så sjukt söt, älskar din blogg! vart är linnet ifrån? Kram Bianca
A: Tack så mycket du! Köpte det på bikbok för 79:- tror jag :)
Alva Om: To da summer
  Vart finns dem? :)
A: Dom finns på ginas hemsida :)
Xoxo Celina
                                                   
                                                                    
          
 
 

Beskrivningar


Todays inspo

Xoxo Celina

Sleep

Xoxo Celina
 

Promenixa lite

 
Idag har det varit en sjukt lång och astråkig dag. Inte gjort ett piss, pluggat lite och bara lyssnat på musik. Inte alls kul, ush. Stefan var lite gullig och knäppte några bilder, vart nästan ingen bra då jag har fuldag idag. Men tycker att nya headern blev riktigt fin, ellerhur? Tackar Jenny så mycket för desigen och allt. Ska snart byta om för att gå på en prommis med Stefan, blir borta en timme. Puss!
Xoxo Celina
 

Tillbaka

Tillbaka på bloggen efter en lång paus nu, ska blogga bättre nu!
Xoxo Celina
 
 

Bästavän

Xoxo Celina

Inspration

Xoxo Celina

Passar in

Xoxo Celina

Åh snart fredag

Tjaba folket! Hemma nu efter en chilldag i skolan. Drog hem direkt efter skolan, åkte buss med Saga satt jag inte kände mig så ensam. Har ganska mycket att göra i dag som tex, duscha, plugga, städa rummet, fixa tidinställda, tvätta mina hunters och lite småskit. Måste snart sätta igång med plugget så jag kan lyckas på provet i morgon. Ni får fortsätta att ha en bra dag medans jag sitter inlåst med plugg, haha puss ;)
Xoxo Celina

Dag 4: Fem saker du gillar

*Ridningen, mår så sjukt bra på hästryggen och i stallet
 
*Musik, lyssnar på musik hela dagarna
 
*Sova, haha bara drömma och slippa göra något, det e najs
 
*Att det bara är 2 veckor kvar till JB !!!
 
*Helgen, slippa skolan och slippa gå upp tidigt ush
 
Xoxo Celina
 
 

Morgon

Åh vad jag är trött asså. Onsdag idag, först skola sen hem och plugga arslet av mig. Har spanska prov i morgon, en läxa i engelska som ska in på fredag och matteläxa som ska in på fredag. Ska försöka göra så mycket som möjligt idag eftersom att jag har så mycket tid, slutar så sent i morgon ju. Så hela min eftermiddag kommer bestå av plugg, åh vad härligt och roligt det låter, eller kanske inte. Jaja, ska fixa mig nu, pöss!
Xoxo Celina
 

To da summer

    
 
Till sommaren ska domhär tre verkligen köpas in, sverige bikinin är i alla fall ett måste!
Xoxo Celina
 

Inspo

Xoxo Celina

Stallet plus pluggat

Hola amigos!
Gissa vad duktiga lilla jag gjorde i morse? Haha så klart var jag så jvla klantig satt jag tappa bort telefonen på bussen och var utan telefon hela dagen därför har bloggningen varit sämst. En kille hittade den på bussen så jag hämtade den efter stallet med mamma. Gick ganska sådär att rida Campanja, red ett kort ridpass i ridhuset med snodd, var så proppat så kunde knappt rida. Efter stallet käkade jag plus duschade. Nu har jag pluggat spanska 40 minuter, prov på torsdag ush då. Man får hoppas att det går bra!
Xoxo Celina

Dag 3: Fem saker du ogillar

1. Falska människor
 
2. Människor med dubbelmoral, ush
 
3. Skitsnack/falska rykten
 
4. Ormar och insikter, åhh vad vidriga dom e
 
5. När det är stökigt, måste städa så fort det är stökigt någonstans
 
Xoxo Celina
 

Tisdag

Godmorgon! Idag blire en lugn dag i skolan, sen åker man dirket till stallet med Julia när man har slutat. Ska ta hand och rida Campanja idag. Vet inte vart jag ska rida, ska ju rida med Julia så vi kanske rider ut halva passet och dressyr andra halvan jag får se. Efter stallet blir det plugg i matte, spanska och engelska. Ska vara duktig nu slutet av terminen så jag går ut sjuan nöjd. Men nu måste jag bortsta håret, pöss!
Xoxo Celina

Time for sleep

Xoxo Celina


Duktig flicka

Tjena mors!
Har alldeles nyss smörjt in mig med brun utan sol efter en härlig dusch. Tränat idag, känner mig jätteduktig faktist. Tränade först ben och rumpa i tjugo minuter sen drog jag ut och powerwalkade ca 4 km. Riktigt duktig, asskönt att gå ut så på kvällen. Ska försöka ta mig ut och jogga en timme på torsdag. Kommer ha en sån jvla träningsverk i morgon, fortfarande alldeles skakis i benen haha ush. Nu ska jag kolla film sen sova, tisdag i morgon bästa dagen. Ha en fortsatt trevlig kväll folket, pöss!
Xoxo Celina
 

Jogga

Tränat ben och rumpa i tjugo minuter nu. Ut och jogga i en halvtimme sen hoppar man in i duschen, pöss!
Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Måndag

Hello!
Är nu hemma hos mig med Julia här brevid. Har varit i skolan, chilldag och inga läxor vilket jag älskar. Efter skolan åkte jag till handen och köpte en Bh på new yorker med Julia. Kom hem för två timmar sen ungefär, har fotat lite, snackat och käkat lite mys med besti friendo. Blir inget stall idag, mormor skulle jobba så jag fick ingen skjuts men ska nog dit i morgon för hon måste ridas. Kommer spendera kvällen med film och duscha, ta hand om mig själv lite sådär. Får höras senare för nu måste man vara social mot bejb, pöss!
Xoxo Celina

Photoshoot

Xoxo Celina

Dag 2: Fem sanningar

* Gillar en kille jätte mycket just nu
* Längtar tills Zivan kommer hem till forsen
*Än så länge har 2013 varit bästa året
*Kommit närmare Saga på senaste tiden vilket är bra
*Snart bli fotograferad av d-cell, LÄNGTAR!
Bjuder!
Xoxo Celina

Monday morning

Lite random bild på mig o Lydia från hopptävling. I alla fall, godmorgon sverige! Ny dag och ny vecka, faktist lite småtaggad men har ingen aning varför. Dagens planer blir skolan, plugg och stallet. Rida dressyr på Campanja, länge sen jag red henne nu. Öva galoppfattningar och ha lugn galopp osv. Gud så mycket jag längtar tills Zivan kommer hem, min egna fina lilla ponny. Shiet vad hon är fin, stora planer planeras med den ponnyn. Nästa stjärna, se upp på tävlingsbarnorna framöver, Celina Sundström på Ziva, varsegoda och rid.
Åh vad jag ryser när jag tänker den tanken!
Xoxo Celina

Hoppa i sängen

Xoxo Celina

School tomorrow

Tja tja!
Söndag kväll, inte härlig känsla inte. Vill inte ha skola ush, vill sova länge på dagarna ju och slippa arbeta. Men nu ska jag sluta deppa er här. Idag har det varit slappdag, kom hem från stallet för en timme sen ungefär. Var där och gjorde alla grejerna, pallade inte rida. Efter stallet duschade jag och smörjde sen in mig med brun utan sol, haha sitter fortfarande i underkläder för att skiten inte har torkat ennu haha. Ska lyssna vidare på min musik sen sova. Hoppas ni har haft en härlig söndag, det har jag haft i alla fall.
Xoxo Celina

Home soon

Snart hemma, hoppa in i duschen sen städa rummet och fixa inför Skolan i morgon. Inte alls taggad ..
Xoxo Celina


Åsikt- Giveaway

Xoxo Celina


Förklarar min lördag

Xoxo Celina


Vi är ju bara för roliga

Xoxo Celina

Dag 1

Okej information om mig själv då. Jag är en glad och sprallig tjej på 14 år. Älskar livet och lever det fullt ut. Går som vanligt i skolan som alla andra tonårstjejer på vardagarna, efter skolan så brukar jag plugga, blogga, shoppa, umgås med vänner och spenderar mycket tid i stallet med min arab Campanja. Min andra häst är en d-ponny på 4 år om håller på att ridas in hos en young rider med namnet Anna Nord. Mer får ni veta om henne på http://zivan.weebly.com , hennes egna hemsida. Jaa vad mer ska man säga? Är en galen tjej som alltid bjuder på sig själv och är den jag är. Äre något mer så kan man kommentera, pöss!
Xoxo Celina

Favo just nu

Xoxo Celina
 

Lördagen

Tjena mina udnerbara!
Sorry för den dåliga bloggningen igår men hade ingen tillgång till data så det gick inte att blogga ordentligt. Men i alla fall så kom jag till Saga runt halv ett igår. Vid halv tre gick vi o mötte Emil, Melle o Sebbe. Var med dom några timmar sen gick vi hem till Saga igen för att fira hennes lillasyster med hennes släkt osv. Träffade Elin lite vilket var längesen, käkade asgod mat och massa annat skit. Sen vid nio kom dom till Saga och vi chillpillade med dom ett tag. När dom drog så gick vi och la oss på dirren typ. Sen har jag inte gjort ett skit på hela dagen typ. Ska till stallet senare och fixa alla Campanjas grejer sen ska jag ta det lugnt hela kvällen.
Xoxo Celina
 

Sagas place

Xoxo Celina


What can i say

Hello lördag !
Dunkar just nu lite Zara Larsson till my breakfast, standard. Dagens planer vet ni ju redan. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret osv, sköta om mig själv ordentligt. Sen ska man fixa sig, blir ju upphämtad av Sagas pappa vid 12. Skönt att det är lördag, älskar lördagar. Förutom att i morgon är det sista dagen på lovet, ush. Men det är bara 45 skoldagar kvar så jag ska hålla ut, hahah puss babes!
Xoxo Celina

Be crazy

Xoxo Celina

Love friday

 
Hola babes!
Fredag kväll nu då, ska snart hoppa i sängen och kolla på film om jag hittar någon bra förstås. Spenderade kvällen hos Saga framför tvn och med massa flum som vanligt med oss två haha. Åkte därifrån för en timme sen och har bara tagit det lugnt med famlijen nu. I morgon är det lördag, sover hos Saga. Vi ska ut o träffa några sen ska vi väl göra något annat skit. Tar med mig kameran så vi kan fota lite, need newie pics now. Härlig svengelska där tycker jag allt. Nej men ni får ha en bra kväll för nu ska jag fixa tidinställda, puss!
Xoxo Celina
 

Film

Xoxo Celina


10 dagar

Dag 1: En bild + information om dig själv
Dag 2: Fem sanningar
Dag 3: Fem saker du ogillar
Dag 4: Fem saker du gillar
Dag 5: Berätta om din allra bästavän/vänner
Dag 6: Berätta om din famlij
Dag 7: Fem saker du gillar med dig själv/utseendet
Dag 8: Fem saker du ogillar med dig själv/utseendet
Dag 9: Favoritlåt
Dag 10: Din största önskan
 
Xoxo Celina

Inspo


Yalla kompis

Xoxo Celina

Friday

Hej mina underbara! Tillbaka på heltid från min bloggpaus nu, skulle haft den ett tag till men det var så många som tjatade på att jag skulle blogga så jag var lite snäll. Igår sov jag hos Linnea med Julia, Linnea, Emma och Filippa, härlig tjejkväll med mina gullisar. Kollade på film, snackade och massa annat mys. Somnade typ fyra och vaknade nio så jag är sjukt trött. Har varit och badat med Julia i tyresö och käkat lite donken. Nu har jag varit hemma ett tag och tagit det lugnt. Har vairt med kompisar hela jvla veckan så jag ska myspysa med famlijen ikväll. Åker nog förbi stallet också och fixar o rider Campanja. Brb, dunka musik puss så länge!
Xoxo Celina

pallat

Förlåt för sämsta bloggningen back ön track nu i alla fall !
Xoxo Celina




Hello