Planer sommaren 2013

* Åka till Åland en helg och hälsa på Ronja
* Kanske åka till småland med Julia o hennes familj
* Spanien två veckor med Saga o hennes familj
* Spendera mycket tid i stallet med Zivan
*  Gröna lund, standard
*  Vara på stranden mycket och bli skitbrun
Förebild
Xoxo Celina

Long day

Ush vad denhär dagen går långsamt, hate it. Jaja, kom hem för ett tag sen, var med Saga som tog navelpiercing, gick superbra för henne. Blev superfint, kommer vara så snygga i sommar på stranden i Spanien hihu. När det var klart drog jag hem och aa nu sitter jag o kollar på film. Kvällen kommer jag att spendera med familjen i soffan och käka godis och massa mys. Planerna över helgen blir såhär..
Fredag: Stan med Saga o shoppa, sen påsklunch med släkten, stallet på kvällen.
Lördag: Stallet och hoppa Abbe, Saga sover hos mig.
Söndag: Rida Campanja o Abbe, vara med Saga.
Xoxo Celina

Torsdag

 
Xoxo Celina
 

Varit sjuk

Hola! Förlåt för dåliga bloggningen igår men var sjuk och orkade ingenting. Idag är det mycket bättre, är bara tjock i halsen och inget annat så ska till handen senare och vara med Saga när hon tar navelpiercing, hihi gud så snygga vi ska vara i spanien i sommar. Fick en fråga av Emma om Campanja ska säljas och nej det ska hon inte. Hon ska bara ut på foder men vi ska vara medryttare på henne två dagar i veckan så jag kommer fortsätta att rida henne osv bara inte lika ofta eftersom att jag måste lägga ner mycket tid på Zivan. Åh vad jag längtar  tills jag får träffa henne! Ska försöka hälsa på henne nu på påsklovet, hoppas!
Min fina tjej!
Xoxo Celina
 

Tisdag

Godmorgon!
Idag är det tisdag då. Har bara tre lektioner sen åker jag direkt till stallet efter skolan och rider ut på pollarna. Saga kanske följer med så rider vi ut tillsammans på Campanja och Abbe. Åker hem fort och byter om o duschar sen åker man till skolan för utvecklingssamtal. Det kommer nog gå bra, alla lärarna älskar mig ;) haha eller inte. Nej men det kommer gå bra, sen efter det jag plugga o chilla lite grann sådär. Thats Today!
Xoxo Celina


Tisdag

Godmorgon!
Idag är det tisdag då. Har bara tre lektioner sen åker jag direkt till stallet efter skolan och rider ut på pollarna. Saga kanske följer med så rider vi ut tillsammans på Campanja och Abbe. Åker hem fort och byter om o duschar sen åker man till skolan för utvecklingssamtal. Det kommer nog gå bra, alla lärarna älskar mig ;) haha eller inte. Nej men det kommer gå bra, sen efter det jag plugga o chilla lite grann sådär. Thats Today!
Xoxo Celina


Hejdå måndag

Jahapp nu var denhär måndagen slut då!
Idag gick båda hästarna dressyr i ridhuset. Campanja var jobbig men blev skittrött på slutet haha snutten fick jobba massa galopp. Abbe red jag med snodd på för han är väldig hård i mun och jobbig att jobba i formen med hela tiden så jag andvänder snodden medans så jag kan göra andra saker medans han bygger upp ryggmukslerna om ni förstår. Han blev alldeles utmattad haha men han var superduktig och jag ska rida med snodd nästa dressyrpass med tänkte jag. I morgon är det tisdag, slutar skolan 11.35, åker direkt till stallet och skrittar hästarna i skogen en halvtimme var. Sen utvecklingssamtal och plugg!
Xoxo Celina

Love

Hemmåt nu efter två underbara ridpass på pollarna. Puss så länge!
Xoxo Celina


Hello

Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

14 år nu

Godmorgon på er alla!
Idag var det första gången man vakna upp och verkligen fattade att jag är 14 år nu. Helt sjukt vad tiden går fort, ush jag vill bli bebis igen. Men i alla fall, tjejmiddagen/kvällen var mysig med tjejerna i fredags. Sen hade jag en bra födelsedag. Fick 2300 kr, ett par cerise rosa lindor, en fotosession för en skitbra fotograf som jag har velat göra hur länge som helst, sen det bästa. Det bästa var min nya häst. Japp ni ser rätt, jag har fått en helt ny ponny. En svettfux på 4 år som heter Zivan,D-ponny. Har inte hälsat på henne ennu men hoppas att hinna det nästa måndag!Bästa presenten man kunde få! Kommer gå långt med den ponnyn ska ni veta!
Xoxo Celina

Snart hemma

Snart hemma efter ett superbra ridpass på fina Abbe. Bloggar när jag kommer hem!
Xoxo Celina


Ni två

Mina allra bästa vänner. Det är Saga och Julia. Dom två är dom människorna som betyder mest för mig. Utan dom skulle jag inte klara av någonting, det är liksom mina systar. Jag kan precis ALLTID gå till dom om jag mår dåligt. Jag kan berätta precis ALLT för dom. Jag skäms inte över något när jag är med dom och jag är trygg i deras närhet. Jag vill verkligen att ni ska veta att jag älskar er mest och jag menar det, puss!
 
Xoxo Celina

One day

Hello lördag!
Godmorgon alla där ute. Äntligen lördag, älskar lördagar! Igår glömde jag bloggen lite eftersom att jag var upptagen med Moa hela kvällen. Jag drog direkt till stallet efter skolan och fixade till Campanja o Abbe. Blev frågad att rida Leira så jag red först ut på Abbe och hårdtränade i skogen med massa galoppintervaller och klättrade som f*n. Sen blev det ett dressyrpass på Leira i ridhuset, gick asbra! Älskar den hästen så sjukt mycket! Sen på kvällen var jag med Moa och kollade på gladiatorerna och chillpillade. Idag är det tjejmiddag med tjejerna, sex pers ska sova här i kväll haha hur ska vi få plats egentligen? Haha men tills dess, ha det gött!
Xoxo Celina
Saknar min bebo

Pics

Xoxo Celina

Friday

Xoxo Celina

Min största förebild

 
Candice Swanepoel är min absolut största förebild. Min absolut högsta önskan skulle vara att se ut som henne, den finaste av alla Victorias Secret modellerna är hon. Asså kolla bara höfterna,benen, magen, ansiktet, håret, läpparna precis allting är perfektion. Fan vilken dröm att se ut så!
Xoxo Celina

Pretty little liars

..är seriöst det bästa som finns, åh jag hade glömt bort att det var så bra men nu har jag börjat kolla på det igen och jag måste hinna ikapp med alla avsnitt nu, missat ungefär 3 stycken. Jaja, nyduschad och fräsh brud ska snart ner i sängen och förbereda sig inför morgondagen alltså friday!
Moa kommer hit och stannar över hela helgen, ska rida Campanja och Abbe innan hon kommer, shit vad jag måste snabba mig i stallet i morgon. Hoppas jag hinner rida ut på båda. Godnatt folket!
Xoxo Celina

Inspo pink

Xoxo Celina

Bekännelser

 
*Jag älskar att posera framför kameran
*Jag mår som bäst på hästryggen
*Jag gör 30 situps och 30 knäböj varje kväll innan jag ska sova
* Jag älskar att sjunga, kanske satsa påt?
*Ska kanske till spanien i två veckor med Saga i sommar
Xoxo Celina

Torsdag innan fredag

Tjaba babes!
Sitter nu och har nyss spelat in min cover. Sjungit mycket idag, skitkul haha lite ensamt men endå. Skolan var bra idag, var duktig och på hemkunskapen blev mina, melindas och hannas drömmar jättegoda! Eller, nej kanske inte. Efter skolan åkte jag till Handen med min fina Melinda och köpte födelsedagspresent till lilla Moa, hihi hon komer nog bli superglad. Så fcking taggad till fredag i morgon, helg åh vad jag är glad. Varit så glad denhär veckan, mitt liv är verkligen på topp just nu. Ska lyssna vidare på min musik nu, puss !
Xoxo Celina
 
 

Cover- begging

Hatkommentarer accepteras inte, håll sånt för dig själv.
Xoxo Celina


Astaggad

Tjenamors babes!
Gud vad trött jag är idag, ush vill inte alls gå till skolan och arbeta. Men vet ni vad? Det är bara 3 ynkliga dagar kvar till min födelsedag idag! Åh jag är sjukt taggad till att bli fjortån bast nu. Aldrig varit såhär taggad till att fylla år förut, men det är nog bara för att jag börjar växa upp nu. Varför? Vill stanna i denhär åldern för evigt nu hahah inte bli äldre och mer skola. Men det är helt sick, fyra år kvar och jag är myndig. Gud asså det är sjukt. Kommer ihåg när jag fyllde typ 9 , haha goda tider. Nu är det bara ett år kvar till byxmyndig och fyra år kvar till myndig. Haha nej ush nu ska jag försöka leva livet där jag är nu. Puss så länge!
Xoxo Celina

Godnatt

Xoxo Celina


Photoshoot

Xoxo Celina
 

Min humor

HAHAHHAHA gud jag orkar inte, skrattar mer och mer för varje gång xD
Xoxo Celina

Onsdag

God dag alla!
Sitter nu o chillpillar med Ellen, ska alldeles strax plugga massa matte och lite SO. Gick i skolan idag, var chill. Åkte hem efter en stund på gården, Ellen joinade. Käkade och gick sen ut o fotade lite egopics, några blev ganska bra. Resten av kvällen ska jag plugga och kolla pll, länge sen nu. I morgon är det torsdag, åker till haninge och köper present efter skolan sen så pluggar jag på kvällen.
Xoxo Celina

Mitten i skolveckan

Hola babes!
Onsdag idag, dagen innan dagen som är dagen innan fredag. Hihi gud vad jag längtar till helgen, den ska bli grym asså. Idag så går jag till kolan som vanligt, om bussarna går för att det är värsta snöstormen ush! Jaja, går inte bussarna får jag väl lyxen att stanna hemma hihu. Efter skolan åker jag hem och pluggar ordentligt massa matte, hihi har inga andra läxor woopa. Sen ska jag som vanligt chillpilla och planera lite osv. Två stallfria dagar nu, skönt som attan. Två hästar att rida på fredag, en häst på lördag, tre hästar på söndag.
Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

I wanna be everything you need

Gokväll bloggen!
Idag så började dagen med att jag hade halvdag i skolan, sjukt jvla chill asså. Slutade 11.00 och drog till stallet runt 15.00. Fixade först bebisarnas grejor sen så började jag med att rida Abbe. Gick bra och han var superfin i början men sen var han jobbig med formen i galoppen så jag körde massa galoppfattningar från halt och skritt + galoppombyten som han börjar bli riktigt bra på nu. Red på han ca 70 minuter i ridhuset. Campanja red jag också dressyr på i ridhuset. Åh hon var så himlans lugn och jag fick tillochmed driva på i glaoppen för att hon skulle gå, stolt tjej. Gjorde mest galopp som vanligt och mycket tempoväxlingar osv. När jag var klar i stalllet drog jag hem och käkade o duschade, nu ska jag kolla gossipgirl, puss!
Xoxo Celina

Ridpass två

Xoxo Celina


Frågestund babes

Kör på frågestund nu då, några som har frågat om det så jag kör. Fråga om precis vad som helst, jag svarar på allt som vanligt i ett videoinlägg. Svarar när jag fått tillräckligt med frågor, puss!
Xoxo Celina

Waiting on da buss

Påväg hem från skolan nu, hihi najs som bara den att sluta elva asså. Nu ska jag hem, käka och plugga lite matte sen drar jag till stallet runt ett och rider på polarna. Hoppas det slutar snöa så att jag kan rida ut, annars blire dressyr för dom båda. Puss så länge!
Xoxo Celina


Home late

Sorry för att jag aldrig hann blogga igår kväll men jag var inte hemma förrän 22.00 så jag var tvungen att göra massa annat så ursäkta för det. Men det gick sjukt bra att rida förutom att hon småstegra flera gånger och gjorde massa vilda westen skutt och sparkade backut hahah så sjukt söt jag bara asgarvar när hon gör så för att slippa arbetet. Men jag övade massa galoppfattninngar igår och det börjar gå bra nu, fast spö måste va med för annars skiter hon i mig där uppe. Jaja, igår  var det sista gången jag såg Julia på två veckor, kommer sakna henne obeskrivligt mycket. Vi är ju med varanda varje dag liksom!
Xoxo Celina

Godnatt

Xoxo Celina


This week

Godmorgon godmorgon!
Måndag= Ny vecka. Denhär veckan kommer vara ganska full och mycket att göra. Idag är det en lugn dag, jag går i skolan sista dagen med Julia. Sen är jag med henne efter skolan och rider med henne i stallet sista gången innan hon åker. Kommer sakna henne så mycket, men det e lite bra att komma ifrån varandra lite satt vi inte bråkar så ofta. I morgon så går jag i skolan, åker sen direkt efter skolan till stallet och rider/sköter om Abbe o Panja. Onsdag och torsdag blir det bara lugna dagar och massa plugg, passar på dom dagarna jag inte är i stallet. På fredag kommer Moa till mig, jag ska rida Abbe o Campanja och vara i stallet hela dagen. Lördag blir det stallet tidigt, rida tre hästar sen  hem och fixa inför tjejmiddagen på kvällen. Fyller sen år på söndagen, firar med familjen sen åker man till stallet på kvällen och rider pollarna. Så det är en ganska full vecka!
Xoxo Celina

Lev ung, va tung, dö kung.

Godnatt säger jag nu bloggen efter en underbar och lugn dag. Ska fixa lite saker inför i morgon nu sen ska jag göra lite småsaker och sen slänga mig i sängen för att dejta kudden. Åh vad skönt att sova i min egna säng efter att ha sovit borta hela helgen med Julia och Linnea. I morgon blir det en bra dag, love mondays. Bara två veckor till påsklov, gud vad skönt med ennu mer ledigt, sova sova sova sova!
Xoxo Celina
 
 
 

Inspo pink

Xoxo Celina

Leira

Hola alla där ute!
Idag har det varit en sjukt bra dag och bra avslut på veckan. Började med att jag var i stallet vid sju på morgonen, sen åkte vi tillbaka till Linnea för att vila lite. Vid elva åkte vi tillbaka till stallet igen, det första jag gjorde var att gå upp till övre forsen och ta in Leira. Jag fixade henne en timme typ innan jag skulle rida, haha gud vad hon blev glad när jag ägnade min tid åt henne. Tog en vattenskrapa och tog bort en massa massa hår, shit vad hästen fäller asså. Men i alla fall så började jag med att rida fram utomhus, sen red jag dressyr i ridhuset ca 40 minuter. Bästa ridpasset på henne någonsin, hon höll formen hela tiden och liksom gick i form, hon brukar aldrig göra det, bara med ägarna och några tränare. Vi övade inget serskilt. När jag var klar i stallet så åkte jag hem och nu har jag bara chillpillat och drogat gossipgirl. Standard!
Xoxo Celina

Home

Påväg hem från stallet nu, gick sjukt bra att rida leira. Puss!
Xoxo Celina


Söndag

Tjäna bloggen! Ska alldeles strax byta om för att dra till stallet igen och rida Leira. Var där i morse och morgonfodrade med Linnea och Anna så jag e ganska trött just nu hihi. Men i alla fall så ska jag rida sen ska jag försöka komma hem senast 13.30 ungefär. Tänkte dra till handen och handla present till Moa som kommer till mig på fredag, fest med tjejerna hemma hos mig på lördag, woopa. Sen ska jag bara ta det lugnt i kväll och fixa för nya veckan osv. Men nu måste jag byta om så puss så länge!
Xoxo Celina


Morgonfodring

Xoxo Celina


Kvällen

Tjenixen bloggen!
Sitter nu och skriver ut bilder som jag och Linnea fotat nu på kvällen. Började med att jag först chillade och sminkade Linnea lite när jag kom. Sen käkade vi middag och fotade massa Pics på oss två. Nu har vi pillat med det i typ två timmar haha så jävla dåliga vi är på sånthär haha eller aa Linnea är. Snart ska vi fixa lite med bilderna sen ska vi käka lite gott och kolla på film. Planerna över i morgon berättar jag då. Puss så länge!
Xoxo Celina


Lördag

Xoxo Celina


Mat

Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Lucky

Xoxo Celina

Yesterday

Heej! Sorry för att jag inte har bloggat men min blogg.se app på telefonen funkade inte så jaaa det gick inte. Men i alla fall så tog jag och Julia det bara lugnt hela kvällen igår, käkade lite gott och kollade på en assorglig film. Gud vad den var bra, en av dom bästa jag någonsin sett. Den hette the impossible och handlade om en familj som reste till thailand och var med om en tsunami eller hur det nu stavas. Ush vad sorglig den var asså. Idag har jag varit i stallet och fixade alla grejer till Campanja, gick också med Abbe i en halvtimme åt Julia. Nu har jag fixat i ordning mig och städat lite, ska snart till Linnea och sova där. Pluttisen e så söt, blir nog chill hela kvällen.
Xoxo Celina
 

Sista lektionen nu då

Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Friday morning

Hola babes, äntligen fredag!
Idag är planerna så att jag går i skolan som vanligt, men jag följer med Julia hem när hon har slutat och sover hos henne ikväll. Sista gången som jag kommer kunna sova över hos henne innan hon åker iväg till Thailand. Vi ska bara chillpilla sen ska vi förbi stallet och fixa Abbes alla grejer, Ella fick ha Campanja idag så jag får vila en helg från stallet snart när jag kommer ha två hästar att rida varje dag. På lördag vet jag inte vad som händer, kommer vara med Julia lite på dan sen åker jag väl hem och tar det lugnt eller hör med någon som har lika tråk som jag. Bara 9 dagar kvar till min födelsedag nu, åh vad jag längtar! 14 bast, helt sick!
Haha men gud vad små! Jag och Emma för 4 år sen, memories för livet!
Xoxo Celina
 
 
 
 

Åsiktsvideo again

Xoxo Celina


Nails

Mina nya, love it!
Xoxo Celina

Inspo pink

Xoxo Celina

Loving the day

Hola amigos!
Nu chillpillar jag med musik och datan. Har varit en asbra dag idag och jag har varit med Ellen efter skolan. Vi har pluggat och tagit det lugnt. Jag har fixat mina naglar och dom e assöta n, love them! Ska bara ta det lugnt resten av kvällen och kolla runt lite, klicka hem lite kläder osv. Planera framförallt inför veckorna som kommer nu, ska ju ta hand om Julias polle två veckor sen ska jag planera lita med Campanja och inför sommaren med ridläger osv. Kommer bli så jvla grymt fy vad jag längtar!
Xoxo Celina

Skolish

Xoxo Celina


Torsdag

Xoxo Celina

Grym som f*n!

 
Hello alla!
Åh vad jag har pluggat mycket idag, känner mig stolt som bara den, 2 timmar plugg inte illa va? Haha hela dagen har gått ut på att chilla, plugga och gossip girl. Skolan börjar seriöst gå asbra för mig nu, serkilt i SOn som jag har haft sjukt svårt med och kämpat som attan med men det börjar ge resultat. Nu sitter jag och chillar i min sköna mjukisdress och har nyss duschat + käkat middag. Ska  plugga klart den sista spanskan nu sen klistra på mina nya lösnaglar. Ska sen fixa lite saker inför i morgon osv. Puss så länge i alla fall!
 
Xoxo Celina

Not so long

      
Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

Halvdag

Hola amigos!
Lyssnar nu på musik, nyss kollat klart på gossipgirl och tagit lite egopics, haha standard. Idag så slutade vi halv tolv, halvstudiedag vettu. Skitchill i skolan och har värsta träningsverken i benen efter idrotten, vette fan vad vi gjorde. Men i alla fall så har jag bara chillpillat nu när jag kommit hem. Ska alldeles strax börja plugga, måste vara duktig som ni vet. Blir att plugga några timmar sen tänkte jag städa rummet det är lite kläder här och där sen måste jag lägga i ordning allt osv. Senare ikväll blir det chillpill och duscha, puss så länge!
Xoxo Celina
 
 
 
 
 

Back

Tillbaka på bloggen nu igen! Behövde en paus då jag Verkligen inte orkade och hade inte lusten dom dagarna. Men nu e jag tillbaka oh kör bättre än någonsin! Xoxo Celina


Bloggpaus

Bloggpaus tills i morgon, tillbaka då igen puss!
Xoxo Celina

Love

Xoxo Celina


Must be love

Godmorgon tisdag!
Hann aldrig berätta om gårdagen igår då jag kom hem så sent från stallet. Var ju i centrum till 18.00 med Julia, köpte en present till Hanna och sen köpte jag en topp på new yorker, kommer bild på den sen så det blir bara bra. Efter centrum åkte vi hem och bytte om jättefort. Åkte till stallet sen halv sju typ, när jag kom till stallet så städade jag först ur mitt skåp som verkligen var propfullt och stökigt, ska fixa där mer i helgen. Sen gjorde jag Campanjas mat och vatten. Medans mormor mockade var jag nere i ridhuset och red ett lagomt lugnt barbacka pass med mycket galopp på slutet. Red i ungefär 40 minuter, blir ordentligare idag .
Xoxo Celina

Todays

Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Haninge

Tjena Tjena!
Nyss kommit hem från skolan med Julia med mig och ska strax dra mot handen med bby. Ska kolla om jag hittar någon present till min gullishanna som fyller 14 år i morgon, sen kanske jag hittar något till mig själv jag får se. Skolan var chill, fick reda på att jag har matteprov på fredag för att jag missade det förut när jag var sjuk. Sen har jag två läxförhör i veckan, ush och blä. Jaja, kvällen kommer bli som så att jag ska till stallet och rida sen ska jag plugga lite spanska och matte då. Blir ett dressyrpass på Campanja ikväll, öva samma saker som förra gången. Men aja, nu ska vi dra mot Haninge, puss så länge!
Xoxo Celina

Engelska

Xoxo Celina


Q/A

 
Q: kan inte du göra ett videoinlägg hur du lägger på din eyeliner? :)
A: Jo absolut kan jag fixa det någon gång :)
 
Q: hej, gör du headers? För som du ser har vi ingen och vi vill verkligen ha en! Tack på förhand :D/ Liane
A: Hej lian! Nej jag gör tyvär inte headers längre :(
 
Q: hej skulle du kunna göra mer frågestunder kan du också visa hur du lägger in din header på bloggen?
A: Japp jag skulle kunna ha fler frågestunder! Absolut kan jag visa det :)
 
Xoxo Celina

Love the sun

Godmorgon alla underbara bloggläsare!
Måndag- Ny vecka! Åh vad jag är taggad till nya veckor alltså, bara för att vädret börjar bli bättre och att det e snart två månader kvar till sommarlov och min födelsedag är om 13 dagar. I morgon är det en vecka kvar tills Julia åker till thailand två veckor, shit hur ska jag klara mig utan henne så länge? Det e bra för vänskap att få lite paus osv men jag kommer sakna henne enormt. Hihi  får hoppas på att hon blir brun också ;) Idag så går jag som vanligt i skolan och gör lite läxor så fort jag kommer hem. Åker till stallet och rider lilla pärlan med mormor sen åker jag hem igen och städar rummet lite, kollar lite gossipgirl och tränar om jag hinner.
Xoxo Celina
 
 

Lips

Xoxo Celina

Spela osv

Godmorgon bloggen!
Sitter nu hemma hos Saga och ska nu spela lite mer halo4. Har nyss käkat frulle med hennes gulliga familj. Igår så kollade vi på melodifestivalen och chillpillade och flummade sönder hela kvällen. Ska berätta mer sen punktligt vad vi gjorde men nu ska vi spela så jag får bjuda på bilder så länge!
Xoxo Celina


Wanties

Domhär byxorna ska verkligen köpas in, i alla fall dom vita och dom camoflage färgade, åh så min stil med dom olika färgerna. Älskar när det sticker ut och när alla andra inte springer runt med det!
Xoxo Celina

My eyes

Xoxo Celina

Fotat

Xoxo Celina

Today

Xoxo Celina
 

Inspo nitar

Xoxo Celina

Gårdagen

Foto: Moa Trybom ll Kamera: Nikon D40 ll Motiv: Vinter
 
Hola bloggen! Kom hem från Julia för ungefär en timme sen, underbart att få vara med en älskad vän asså. Började med att jag kom till stallet runt 16.00, gjorde först maten till Campanja och Abbe. Mockade sen Campanjas box så fort jag kunde. Hann inte rida för att jag var tvungen att börja fixa Abbe åt Julia, hade bokat ridhuset så vi måste passa tiden. Vid fem gick vi ner till ridhuset. Det gick asbra för dom att hoppa, så stolt över mina fina. Abbe tyckte det var skitjobbigt med studs, haha svettades som f*n. När vi kom upp så mockade jag Abbes box medans Julia tog av han alla grejer osv. När vi kom hem så käkade vi mat och duschade. Sen chillpillade vi resten av kvällen med fruktsallad och glass osv. Åh vad gott det var! Nyttigt med massa frukt, ska nog börja käka det ist eftersom att jag inte får äta något godis nu!
Xoxo Celina

När jag kommer hem

Bloggar då, puss!
Xoxo Celina


Mitt allt

Xoxo Celina

Vad gör vi, nu kör vi!

Tjena tjena!
Har kommit hem från skolan, eller aa det var ett tag sen nu. Lyssnar på musik och håller på med bloggen en massa. Fixat sjukt många tidinställda, helt sjukt vad jag gjorde inlägg igår. Skolan var asskön idag, provet på SO går inte att förklara. Kände mig så säker och skrev 6 A4 sidor så sjukt stolt det gick enormt bra. Kommer lätt att få C i betyg i år. Ska åka till stallet runt 3 som sagt var, uteritt på min fina pärla. Kommer nog gå alla gångarter, hon e så himla fin mig tjej. Åh ni ska veta vad jag har ont i benen sen träningspasset igår asså, hahah shit jag kunde inte gå i trapporna idag så sjukt jvla ont. Ska börja träna ordentligt nu ;)
Xoxo Celina

Dagens

Xoxo Celina


Bussen

Xoxo Celina


Fridaaaaay

Aa man måste ju bjuda på sig själv ;)
Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

Weekend

God kväll fina bloggläsare. Idag har det varit en bra och lugn dag, taggar fredag och helg i morgon. Prov i so, kommer nog gå finfint. Efter skolan åker jag till stallet och rider ut på pinglan. Senare på kvällen är det hoppträning med Abbe och Julia som gäller, sover sen över hos min bejb. Lördag ska jag till Saga och sova över, no horse så jag får det chill hela dagen vettu. Söndag så är det stallet som gäller, dressyrpass på bebon eller rida ut. Måste passa på att rida ut på helgerna när jag kan, så mörkt på vardagarna på kvällen.
Xoxo Celina
 
 

Duscha

Xoxo Celina


Träna

Xoxo Celina


Haha bara massa flumm

Flummar på som f*n och bara driver som vanligt!
Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Grymma

Hola bloggen!
Dunkar nu musik med min högtalare, nyss slängt i mig en glass och lite cola. Får ju inte äta godis förrän 1 juni så jag får ta andra småsaker att smaska på. Skolan var bra, hemkunskapen gick sjukt bra och det var askul idag för en gångs skull. Gjorde soppa och semlor, min och Hannas soppa blev asgod faktist, åt upp hela, duktiga flickor. Sen blev smelorna sjukt goda, godare att göra hemma än att köpa. Aa och nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt efter en lång skoldag. Funderar på att ta ett träningspass senare, länge sen nu. Beach 2013 fyfan. Tagga fredag i morgon, så gött med helg äntligen asså.
Xoxo Celina

Älska vädret

Xoxo Celina


Breakfast

Godmorgon!
Nyss ätit frukost, är så sjukt trött idag. Somnade endå i tid igår, konstigt konstigt. Har mjukiskläder på mig idag så det är asskönt. Åker hem direkt efter skolan idag, har ingen lust att stanna där. Åker hem och kollar lite på pll istället. Städar lite på rummet och bara tar det lugnt, kommer ju ha fullt upp hela helgen.
Xoxo Celina
 

Gdnatter

 
Hello, goodbye!
Kvällen har jag spenderat framför Gossipgirl och framför datan. Visat mamma lite vad jag vill ha i födelsedags present och funderat hur jag ska göra med min tjejmiddag när jag fyller år och massa annat. I morgon ska jag göra matte läxa och plugga lite smått inför provet på fredag.  Slaggar hos Julia på fredag och Saga på lördag, måste lösa lite småsaker med Saga som jag inte vill ta upp hära. Klockan börjar bli sent och jag måste kolla klart på mitt avsnitt nu. Kommer bli myspys dag i skolan i morgon, berättar mer i morgon.
Xoxo Celina
 

Gogogossipgirl

Xoxo Celina


Dagens

Xoxo Celina


Sminkat Ellen

Sminkade mest ögonen tex med blå kajalpenna, mascara, olika ögonskuggor, concealer osv. Vart sjukt nöjd och det blev liksom naturlig sminkning. Älskar att sminka folk, och mig själv.
Här har ni resultatet, åh vaf jag älskar hennes ögonfärg !
Xoox Celina
 
 

Pink inspo

Xoxo Celina

The day

Hola!
Idag så gick jag i skolan, fick sluta tidgare men stanna på gården fram till halv fyra ungefär. Åkte hem till mig med Ellen och chillpillade en stund. Har nyss sett två avsnitt av gossipp girl och vi har bara tagit det lungt hela tiden. Ska nu fixa Ellen, får se hur det kommer bli. Ska sminka, fixa håret osv. Senare ikväll ska jag plugga lite smått, inte plugga då men fundera lite, speciellt prov på fredag i so.
Xoxo Celina
 

Onsdag morgon

Godmorgon !
Onsdag då, mitten av dom fem dagarna i skolan. Ska gå i skolan som vanligt, sen har jag ingen aning om jag jag ska göra efter skolan. Kanske göra något med Saga om hon kan. Annars får jag bara chillpilla framför gossip girl och ha lite ensammys. Måste göra lite matte också efter skolan, går så bra nu satt jag vill fortsätta så långt fram så möjligt. Jaja slut med matte snacket nu då. I morgon är det torsdag och då ska jag inte göra något heller, chillpill. På fredag går jag i skolan sen ska jag sova hos Julia på kvällen.
Xoxo Celina

Godbit

Xoxo Celina


Dagens ridpass

Hola amigos!
Idag så gick det superduper att rida Campanja. Först när jag kom till stallet så sprang jag ner och fixade hennes mat direkt som igår sen klädde jag på henne alla hennes grejer och gick ner till ridhuset. Gick med henne först asså ledde henne när jag skrittade fram eller vad man ska säga. Sen red jag på bara. Först var hon stel men jag gjorde lite galopp och så då gick hon så underbart fint. Övade massa galoppfattningar från skritt, gick awsome i höger varv men i vänster varv gick det inte så bra. Men hon var så otroligt lugn i galoppen på slutet och skuttade runt haha shit vad jag garvade hon e så sjukt rolig att rida. Gjorde också sjänkelvikningar som gick superduper. När jag var klar så gick jag upp och fixade klart allt sen drog vi hemåt.
Xoxo Celina

Pollen

Helt sjukt vad min ponny var fin idag! Berättar mer när jag kommer hem !

Xoxo Celina


Bloppis

Topp från Gina, andvänt ca 6 gånger ll XS 30 :- SÅLD
Topp från H&M ll XS 20 :- SÅLD
Stickad tröja från BikBok ll XS 30 :- SÅLD
Linne från H&M ll XS 15 :- SÅLD
Om du är intresserad av någon tröja eller flera så hör du av dig till mig på [email protected] eller kommentera här nedanför. Annars kan du kika mig om du känner för det: celinasundstrom.
 
Xoxo Celina

Dagens outfit

Xoxo Celina

Söderbymalmsskolan

Omg vet ni vad jag gjorde? Hälsade på Söderbymalmsskolan som jag inte har gjort förrän jag slutade där. Gud vad kul det var att träffa min gamla kompisar, saknat dom så mycket och skolan lite. Har så jvla många minnen där osv. I alla fall så var skolan chill och efter skolan drog jag till söderbymalm med ellen som sagt var. Sen åkte vi hem till mig och nu har vi bara chillpillat som vanligt typ. Har inget plugg för att provet blev framflyttat, åh vad skönt hade bara lust att skrika när jag fick reda på det haha plugga e så tråk. Var grym i skolan idag och arbetade bra alla lektioner, duktig flicka. Stolt osv. Senare ikväll så ska jag till stallet och rida lilla pinglan, ska snart fota några saker som jag sen ska sälja här på bloggen. Bloppis kommer då ut ikväll runt 17.00 så håll koll, bara några små saker jag inte andvänder längre osv. Puss så länge!
Xoxo Celina

Inspo

Xoxo Celina

Spanska spanska

Xoxo Celina


Don't worry, be happy

Godmorgon bloggish!
Tisdag då, skönaste dagen på hela veckan. Kort dag i skolan, efter skolan åker jag förbi söderbymalm och hälsar på några gamla klasskompisar osv lite fort. Åker hem runt 15.00 och pluggar lite osv. Åker sen till stallet mot kvällen och rider Campanja. Kanske åker hem direkt efter skolan och hälsar på nästa tisdag, pallar inte idag med allt plugg jag har. Måste verkligen lyckas med spanska provet. Aja, jag äter nu frukost och gör det gamla vanliga. Börjar 20 över åtta, dags att börja fixa sig nu tycket jag. Puss!
Xoxo Celina

Godnatt världen

Xoxo Celina

https://cdn1.cdnme.se/4023111/7-3/pic_513511a69606ee638ddcb359.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4023111/7-3/pic_513511a7e087c358e6296c52.jpg" class="image">


Dagens

Xoxo Celina


Inspo

Xoxo Celina

Long day

Godkväll folket!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet, spenderade hela dagen i skolan med min underbara Matilda. Har ganska chill med lektioner, hade ett speciellt test på engelskan som gick skitbra.  Kände mig säker och skrev bra och lagom långt. Efter skolan följde Julia med mig hem. Vi hade bara lite cozy time framför tvn fram till fem ungefär tror jag. Pluggade 20 minuter i spanska, känner mig säker där nu också hoppas det går bra på provet. Sen drog vi till stallet. Gjorde Campanjas mat så fort jag kom dit, sen fixade jag henne och gick ner till ridhuset. Fick bli ett kort ridpass på 40 minuter med massa galopp och lite galopp över bom. Hon gick asbra i form osv i traven i början men sen krävde jag inte något av henne i galoppen. Hon gjorde också ett stort bocksprång, haha sparkade backut skithögt höll på att garva ihjäl mig haha asså shit va kul!
Xoxo Celina

Love

Xoxo Celina


Yesterday

 
Godmorgon! Förlåt för den hemska uppdateringen igår men jag gjorde ingenting på hela dagen så bloggen fick vila lite. Jaja igår så kollade jag på gossipgirl hela dagen haha standard. Har kommit ganska långt nu, kollade på ungefär 12 avsnitt igår. Idag börjar skolan, åh vad dåligt jag vill ha längre lov. Aja, bara en månad kvar till påsklovet satt det är inte så farligt. Börjar 09.10 så jag fick sova lite längre än jag brukar göra på skoldagar idag. After school ska jag hem och plugga, vet inte om jag ska till stallet. Medryttaren har bytt dagar så jag måste höra med mormor. Men nu ska jag sluta tråka ut er, puss!
Xoxo Celina

Just nu

Xoxo Celina


Smile

Xoxo Celina

Just go

 
Tjenixen!
 
Jag sitter framför datan nu och lyssnar på musik, standard. Saga åkte för en stund sen. Shit vad vi hade kul i går asså, haha först kollade på melodifestivalen med the family. Glad som satan för att dom två absolut bästa gick till finalen. Sen så gick jag och Saga ut runt 23.00 och flummade runt lite här och var. Kom hem en stund sen gick vi ut runt halv tolv igen, ush vad kallt det var. Ramlade för att det var så sjukt jvla halt, haha shit vad jag skrattade. I alla fall så avslutade vi kvällen med film sen somnade vi runt 02.00. Fotade massa bilder under hela kvällen med Sagas kamera, åh älskar hennes kamera. Bjussar på bilder!
 
Xoxo Celina
 

ANTON ÄGER

 
 
Så sjukt jävla glad att Anton gick vidare, aldrig skrikit så högt förut. Höll fan på att gråta när jag hörde hans namn, helt sjukt. Han ska vinna hela skiten, gör han inte det tar jag självmord.
 
Xoxo Celina
 

Melodifestivalen

Xoxo Celina


Lödag andra mars

Tjena!
 
Jag sitter nu och dunkar lite musik med Saga, käkat tacos nyss så sjukt gott. Idag i stallet så började jag med att jag gjorde Campanjas påsar medans Saga gjorde hennes hinkar och Abbes mat. Jag mockade sen till båda hästarna och gjorde allt annat som skulle göras. Tog sen in Abbe och började fixa honom, vi gick sen ner till ridhuset när han var klar.Han var sjukt duktig och allt gick så jvla bra! Han var så otroligt himla fin! Efter att ha ridit i ridhuset i 40 minuter så skrittade jag ut på låga tyglar ungefär en halvtimme. När vi var tillbaka tog jag av han alla grejer och tog sen in Campanja för att fixa henne. Det blev som sagt ett dressyrpass i ridhuset. Gick asbra förutom att vi fick bråka en liten stund med galoppen. Men övade massa galoppfattningar från skritt och halt och hon var grym. I morgon kommer hon ha massa träningsverk, haha min fina bebis!
Xoxo Celina

Första hästen

Xoxo Celina


Mockar

Xoxo Celina


På g till stallet

Xoxo Celina


Dressyr Blackie

Xoxo Celina


How and when

Jo som sagt var så kommer vi åka till stallet runt tolv. Jag ska först fixa alla grejer till båda hästarna satt jag har det klart. Båda hästarna ska få gå ett dressyrpass i ca en timme i ridhuset. Abbe rider jag nog först, vad jag ska öva med han får jag se inget planerat. Campanja ska jag öva mycket form med och vara stenhård att hon inte får vifta med huvudet emellan övergångerna som hon brukar göra. Sen ska jag ta mycket galopp med lilla tjejen, hon behöver stärkas upp så mycket där i galoppen, blir mycket vänstergalopp.
 
Xoxo Celina

Somnade sent

Gud vad sent jag somnade igår eller i morse snarare. Klockan 05.00 i morse somnade jag, sovit bara 4 timmar. Jaja jag kommer klara av dagen endå om jag bara proppar i mig socker hela tiden. Haha jaja nu ska jag ner och käka frukost, puss så länge!
Xoxo Celina


Vanlig kväll me Julia

Haha Gud vad ofräsch jag är alltså och nej jag petarig inte i näsan ibland utan jag kliar mig brevid näsan. Fråga inte va jag håller på med, såhär går det när man är flummi och har tråkigt.

Xoxo Celina


Gossipgirl

Xoxo Celina


I morgon blir det så

 
Tjena tjena!
 
Jag har nu spenderat kvällen med familjen, och framför datan med musik. Har snackat ihop mig med Saga och jag kommer spendera hela dagen med henne i morgon. Vi åker till stallet runt tolv hon och jag. Vi kommer nog vara där ganska länge för jag har två hästar att rida och att ta hand om. Först så ska jag ha Campanja sen ska jag passa Abbe för Julia är borta hela dagen så jag fick ta hand om lilla pojken då. Saga ska fota och filma båda ridpassen, najs som bara den. Kommer få några dressyrbilder på Campanja förhoppningsvis för med hennes kamera blir det ok bilder i ridhus. Har fixat en film ikväll från förra lördagens ridpass på Blackie som kommmer upp i morgon som tidinställt. Håll ögonen öppna för det. Nu ska jag kolla på Gossipgirl och Pll, kram!
 
Xoxo Celina
 

Gladiatorerna

Xoxo Celina


That love

Oldie pic!
 
Xoxo Celina

Give me tonight

 
Hola amigos! Har nyss klistrat på alla mina lösnaglar igen, dom lossnade i stallet allihopa. Ja idag har jag varit i stallet med Julia. När vi kom dit så började hon fixa Abbe och jag mockade hennes box. Vi hade bokat ridhuset för hoppning så vi var nere i ridhuset runt 4. Jag plockade fram allt och sen började vi. Det gick asbra för dom och dom var så duktiga. När vi var klara tog jag undan några saker sen gick jag runt med Abbe i ridhuset medans hon plockade bort resten. När vi kom upp igen så gjorde jag hans mat och sen käkade vi lite sen lunch. Blev hämtad halv sju och aa nu e jag bara hemma och chillpillar. Tagit en dusch också, hur skönt som helst. Ska snart ner och kolla på gladiatorerna med the family, myspys!
 
Xoxo Celina