Just girlythings

//Celina


Sova nu

//Celina


Sant

 
 
 
 
 
 

Ursäkta mig

Förlåt för absolut sämsta uppdateringen idag men jag har verkligen inte orkat. Jaja, idag har jag varit i stallet med Saga. Började med att vi fixade mat åt Abbe o Campanja. Sen mockade jag åt Abbe, efter det så började vi fixa hästarna osv. När vi var klara med det gick vi ner och red.
 
Abbe var ganska stel och jobbig i början med i slutet var han sjukt fin och gick i form i galoppen och traven så jag skrittade av då. Saga red Campanja, gick faktist jättebra för henne.
 
Nu har jag bara varit hemma och chillat. E sjuk, baajs också. Pallar inte. Men det blir i alla fall ingen skola i morgon då och bara vara hemma. Tat lugnt, ta en toy liksom. Julia e också sjuk så då känner jag mig inte så ensam inombords. Men jag har massa tid till att blogga i morgon då satt det kommer nog komma upp något långt inlägg på kvällen. Ska bara hitta på vad jag ska skriva om.
 
Nu ska jag kolla klart på the hobbit med lite glass och ensammys.
 
 
Puss så länge!
 
 

Godnatt

Sitter nu och chillar lite med Saga, ska alldeles strax gå och sova. Aströtta så kommer flumma sönder.Stallet i morgon och rida lilla Campanja. Vet inte vart eller vad jag ska rida men rida ska jag i alla fall göra.

//Celina




Flum

Flum osv. Bjuder på lite skoj på kvällskvisten, Saga hälsar!

//Celina


Donken

Käka med bästi!

//Celina


Orkar inte

 
HAHAHAAAHHAHA!
 
Seriöst kan inte sluta garva! Här får ni något kul att kolla på lite kul på eftermiddagen.
 
//Celina

Happy

 
Sjukt lycklig just nu. Vill bara ut och skrika av glädje. Livet leker.
 
//Celina

Fredag kväll

Tjena!
 
Igår så var jag ju med Sebbe, Julia och Alex hela kvällen. Snacka om hur skönt det var, bara ta det chill och få garva lite. Började med att vi badade i typ 2 timmar. Gick sen upp och klädde på oss, tvättade av håret osv för dom var så gulliga och stänkte ner hela mig satt allt smink rann och hela håret blev förstört. Ush, jaja skit samma. Vi kollade sen på tv till typ 01.00 eller någonting sånt. Fett myyys!
 
Vi gick sen och la oss da, men somnade inte förrän ca 02.00 ungefär. Låg typ på golvet hela natten för att Alex putta ner mig från madrassen. Haha så sjukt jvla trött nu. Men det var najs och i morse när jag vakna så hade Julia blivit sjuk och var asdeppig. Killarna drog tidigt, jag åkte runt två tror jag. Så nu har jag bara chillat domhär timmarna och inte gjort ett enda skit typ.
 
Väntar på att Saga ska komma hit. Vi ska bara ta det lugnt hela kvällen, snacka lite osv. Det behövs verkligen, saknar min fina lilla bebis Saga. Händer saker hela tiden så det e skönt att det alltid finns någon där som man kan snacka med liksom.
 
 
Ängeln utan vingar som håller i mitt liv ♥
 
//Celina
 
 

Påväg hem

Påväg hem från Julia nu. Bloggar så fort jag kommer hem. Puss!

//Celina


Självförtroende på topp

Jag är en människa som har väldigt bra självförtroende.
 
Jag är verkligen super nöjd över mig själv. Mitt beteende,utseende,min kropp,min stil precis allting. Jag tycker inte att det e ego att tycka så. Man måste ju kunna tycka att man själv ser bra ut. Tex ibland kan jag stå framför spegeln hur länge som helst och bara kolla på mig själv. Ler in i spegeln och e sjukt lycklig över att jag fick turen att se ut som jag gör. Jag tycker ju själv att jag ser bra ut? Men jag e inte ego för det?
 
Eller?
 
Nej det e jag inte. Jag e f*n stolt över mig själv. Jag har jobbat för att få min kropp jag har, all ridning har gett resulat. Om jag inte skulle röra mig som jag gör och tränar osv skulle jag särkert vara värsta fettot nu. E så himla sugen på allt hela tiden och småäter ibland. Men det fastnar inte.
Jag har lite av en manskropp typ, hahah nej gud vad fult det lät. Men det e sant, jag har sjukt stora händer, sjukt stora fötter och värsta muskel armarna.
 
egoooo....
 
 
Haha nej men det jag försöker nå ut med inlägget e att man e absolut inte ego för att man tycker att man ser bra ut. Fritt land, man får älska sig själv. Man får tycka om sig själv, bättre det än att hata sig själv.
 
 
Gud tack för den gåvan du gav till mig.
 
//Celina

INSPO

 
//Celina

Mot Julia

//Celina


Pics

 
 
//Celina
 
 

Just say ''fuck you'' and smile

 
//Celina

I feel good

Tjena!
 
Dunkar nu musik med Ellen hemma hos mig, har nyss käkat och chillat lite. Idag i skolan så slutade jag ett. Stannade på gården med världens gulliagste människor till typ halv tre. Dansade och grejer med massa 00:er och grejer, hahah orkar inte vad söta. Gick jättebra på läxförhöret på engelskan osv. Hade alla rätt från förra veckans glosor. Gick också bra på alla andra lektioner. Tema vecka next week.
 
 
Saknar min lilla skruttis...
 
//Celina

 

Bloggar snart!

//Celina


Töntar

Älskar er mina fina fulisar!

//Celina


Bussen

//Celina


Friday morning

 
 
Godmorgon alla härliga där ute!
Äntligen fredag. Dagen då allt e chill i skolan, dagen man slipper plugga osv osv. Dagens planer blir att gå i skolan då, sen efter skolan åker jag hem till Julia. Åker där ifrån runt halv sju ungefär. Hem o äta, packa, byta om. Blir sen hämtad vid halv nio ungefär. Då åker vi hem till Julia igen.
 
Sen kommer Sebbe o Alex runt nio. Då ska vi bada och ta det lugnt hela kvällen. Sover sen där hos Julia med dom. På lördag ska vi till stallet runt tolv och hoppa Abbe. Länge sen nu, ska försöka komma på vilken övning dom ska hålla på med medans jag packar sen och så.
 
Men jag har gjort massa tidinställda nu över kvällen, sen ska jag fråga om jag kan låna hennes data lite grann satt det inte blir lika dålig uppdatering som förra gången.
 
//Celina

NATTI

//Celina


Wanties

Dethär ska köpas in innan sommaren 2013, ett måste!
 
 
Jackan e bland det första som ska köpas
 
 
 
Seriöst älskar skorna! Kommer sova med dom på! Dags att börja spara...
 
//Celina
 

This is me

And i am myself
 
 
//Celina

Sjukt bra

Sjukt bra med människor som kan säga vad dom tycker. Tar inte alls åt mig verkligen modigt och bra att du skrev det du tyckte utan att skriva det spydigt. Satsar med att sjunga så det kan du inte hindra mig ifrån. Men kram!!

//Celina


Sminkvideo

Här får ni eran efterlängtade sminkvideo!

//Celina


INSPO

//Celina
 

Torsdag

Gokväll folket!
 
Sitter nu och dunkar musik och bara har det fett chill.
 
Nyss sett klart filmen jag har kollat på. En sjukt bra film, gammal men endå. Älska mig heter den, grät mycket osv. Men den var sjukt bra så om du gillar svenska filmer så tipsar jag den. Mest för tjejer då men jaja. Idag i skolan var allt bra och perfa. Skönt att köra slappig oufit. Inga speciella kläder, sminklöst ansikte och bara allmänt ful. Något nytt för mig? Haha, neej absolut inte.
 
Fick sluta en timme tidigare så jag drog hem direkt och käkade och kollade sen på filmen.
 
Aldrig någonsing varit så hungrig förut. Slängde i mig tio mackor och massa annat skit. Haha fortfarande hungrig, åt ingen lunch i skolan. Skitäckligt, skolmat e verkligen inget som man kan hissa direkt.
 
Ska snart knäppa några kort och lägga upp sminkvideon som ni har tjatat på så himla mycket. Hoppas verkligen att ni blir nöjda med den. Ber så mycket om ursäkt att den dröjde, ska bättra mig det kan jag lova. Men sen ska jag plugga resten av kvällen. Känner mig fett duktig tjej som ska göra det asså, skitgrym bre. Neej inte överdriva.. Men känner att jag ska ta tag i mitt liv nu så jag kan fixa sminkvideon.
 
 
//Celina

Ta det lugnt

Brb, ska käka osv

//Celina


Väntar på bussen

Nyss slutat, väntar på bussen. Hem och kolla på film sen plugga resten av hela kvällen. Taggad? Nee inte direkt.

//Celina


Kärlek

//Celina


God morgon

Tjena alla goingar!

Sitter nu utanför musiken och väntar tills den ska börja. Nyss haft SO, det var fett chill. Idag har jag fett slapp outfit, bara vanliga jeans från Gina och en Hollister tshirt sen Hunters. Lånar också angelikas kofta. Fryser ihjäl.

Helt osminkad och uppsatt hår. Orkade verkligen inte fixa någon ting alls i morse. Förlåt för sämsta uppdate i går men kom hem ganska sent från Saga och det gick inte att mobilblogga hemma hos henne. Men uppdaterar om morgondagen när jag kommer hem. Idag blir det bara plugg dag och duscha ikväll. Fixa naglarna osv.

//Celina


Linus

Vackert xD

//Celina


Sötaste

Seriöst, denhär killen är den absolut gulligaste människan jag någonsin sett, han slår verkligen allt och alla så sjukt jvla gullig. Kolla bara på han!
 
 
 
//Celina

Vill bara

... tillbaka och lägga mig i sängen så himla trött. Låter nästan som om den ropar på mig. Jag orkar inte, ska nog lägga mig en stund och kolla på tv lite. Hihi aja, sitter nu och har precis käkat frulle. Ska alldeles strax hoppa i sängen några minuter sen börja fixa mig. Planerna över dagen har jag redan berättat, ska försöka uppdatera även fast jag ska va med dom. Vet inte när jag kommer hem från Saga men jag får mobilblogga och göra lite tidinställda. I kväll kommer sminkvideon upp,  hoppas ni blir nöjda med den !
 
  
 
2012, bästa ridåret hittils♥
 
//Celina

Film osv

Film nu sen sova, Godnatt!

//Celina


Kör på!

1. Har du ett par rosa string? - Vem har inte?

2. Vem var den senaste du pussade? - Min pojkvän

3. Vad har du för bhstorlek? – Lite priiivat !

4. Trivs du med det? - Absolut, love my body

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? – Räknar inte men många

6. Gillar du nån nu? – Haha aa då

7. Vad gjorde du inatt? - Sov.

8. Och i förrgår natt? – Sov.

9. Vad gör du innan du ska sova? – Borstar tänderna osv.

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Inte allt men det mesta

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Nej du vet

12. Vem av dina kompisar kramade du sist? – Jonte

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Om jag hade varit äldre.

14. Choklad eller glass? - CHOKLAD

15. Push-up eller T-shirtbh? – Push up?

16. String eller hipsters? – Båda

17. klackskor eller gympaskor? – Gympaskor

18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio saker om ditt liv

1. Har du någonsin varit kär? - Ja

2. Tror du på kärlek? – Ja

3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - Absolut

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Massa gånger..

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja ett par gånger...

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Aa jag tänder på Julia...haha nej aldrig

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - a

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? -  Haha ja

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – A

Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Inte direkt en vana att göra -.-

2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Nej aldrig.

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja

4. Har du hoppat bungy jump? - Nej

5. Har du nånsin älskat någon mer än va du förstår? – aa

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Hahah aa särkert

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – aa

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? -  ja

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - Ja

2. Är du glad? - Ja alltid!

3. Är du fundersam? - Ibland

4. Är du uttråkad? – Haha aa

5. Är du tysk? - Nej

6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Dom har aldrig gift sig.

7. Gillar du någon just nu? – Ja!♥

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? – 20.43

2. Namn? – Celina Sundström

3. Vart bor du? – Stockholm

4 Hur många barn vill du ha? – Inga, i så fall adoptera

5. Vill du gifta dig? – Vet inte

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? – Vet inte

7. Har du ätit sushi? - Särkert någon gång.

8. Favoritglass? - Mjukglass

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - venne

Skulle du?

1. Skulle du vilja vara längre? - Nej men kortare

2. Skulle du vilja väga mer? - Näj

3. Skulle du vilja färga håret ? - JA det behövs

4. Skulle du vilja dricka dig full nu? – KANSKEE

Kan du?

1. Kan du röra på öronen? - ja haha

2. Kan du slicka dig på näsan? - Typ

3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja haha

4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Till 99 %

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Det skulle vara ett mirakel

6. Kan du va på en fest utan att dricka? – ja

7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja!

8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – Redan gjort

9. Kan du suga? – Vem kan inte?

10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ibland

Har du?

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - A

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja

3. Har du syskon? - Ja

4. Har du ljugit på någon fråga ? - Kanske

5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Tror inte det!

6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja

7. Har du haft sex med någon som är två år äldre? - Oskuld så nej

8. Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - Neej det tror jag inte

 

 
//Celina

Because Of you

Vet att det låter hemskt. Men för eran skull så gjorde Jag en liten video när jag sjunger. Låter mycket bättre live!

//Celina


Photos

 
 
             
 
 
 
    
 
 
 
'' What dosn't kill you, makes you stronger''
 
//Celina
  
 
 

Många har frågat..

vart jag fixar mina ivideosar?
 
Fixar dom i cp-programmet movie maker.
 
Sen svar till Fanny: Halsbandet kommer från Ur och Penn :)
 
 
//Celina

When you are happy

Känslan av att få vara lycklig e underbar. När livet e helt perfekt har man bara lust att skrika av glädje, när du e vän med alla, när du somnar med ett leende på läpparna, när du ler och verkligen menar det. Den känslan e obeskrivlig. Tyvär är det inte många som får känna så.
 
Men när man väl e lycklig ska man njuta av tiden.
Man ska ta vara på den så mycket som man kan för sen kommer det ett nytt problem helt plötsligt som förstör allting. Jag känner otroligt många människor, mindre än hälften av dom e lyckliga, resten mår dåligt. Finns ju folk som ler och skrattar osv men på insidan gråter och hatar livet.
 
Det kan bero på att man inte e sig själv. Om du inte e dig själv så blir allting bara så falskt och fel. Det är ju så att många gör till sig för att alla människor ska gilla en. Men det går inte, bara att inse. Man kan inte bli omtyckt av alla, alla kan inte tycka att du ser ut som andra tycker att du gör osv osv.
Sånt där skit klarar jag absolut inte av. Människor som inte e sig själva fullt ut.
 
Var dig själv och du blir lycklig. Men kom ihåg, du kan inte bli omtyckt av precis alla.
 
 
Bättre med några få nära vänner än massa onära, jag har Saga och Julia, det räcker ♥
 
//Celina
 
 
 

INSPO

 
//Celina

The day after tomorrow

Hola amigos!
 
Kom hem för ca en timme sen. Sitter nu och kollar på tv med datan i knäet. Idag i skolan så gick det awsome, direkt efter skolan tog jag och Angelika bussen till Tyresö Centrum, var där kanske en timme. Hon köpte ett par hunters och lite smink från H&M. Vi åkte sen hem. Nu har jag bara käkat och tagit det lite lugnt. Senare i kväll ska jag plugga spanska och matte, sen chilla lite grann.
 
I morgon är det onsdag, går i skolan som vanligt osv. Sen efter skolan ska jag hem till Saga med pojkvän, Saga och Jonte. Blir nog bara chill och mys framför film osv. På kvällen så blir det då som vanligt massa plugg i spanska och engelska. Torsdag blir det inget speciellt, fredag blir det stallet sen vara med kompisarna på kvällen. Hoppas på att kunna sova hos Saga.
 
Nej men nu ska jag kolla på film lite mys!
 
 
Soulmate
 
//Celina

NO.

//Celina


Dagens

Tröja: BikBok
Jeans: Gina Tricot
Skor: Hunters

//Celina


Spanska bre

Kör på spanska nu!

//Celina


Tisdag

Godmorgon!
 
 
Äter nu frukost, har lite brottom så ska snart börja fixa mig. Ellen kommer hit runt tjugo över så vi åker till skolan kvart i åtta typ. Efter skolan ska jag med Angelika till Tyresö, sen hem och plugga efter det. Massa spanska, matte och engelska.
Jaja, har inte så mycket tid nu, skitbrottom. Puss!
 
//Celina

Godnatt puss

//Celina


Mys osv

//Celina


INSPO

//Celina
 

Ridpasset

Seriöst!
 
Har aldrig någonsin gått såhär bra förut, verkligen grymt bra. I början var hon aspigg i skritten men sen gick det så bra. Tog massa galopp och hon höll formen i galoppen hela tiden och galopperade liksom i lugn galopp och inte dendär stressade som hon brukar ha. Sen gjorde vi lite galoppombyten och red över bom i alla gångarter. Dagens ridpass ska få en tia av mig. Kunde knappast gått bättre, min fina fina tjej!
 
 
Vill ni kanske ha en bildbomb på mig och Campanja ?
 
//Celina

Mot stallet

Tjenare!

Sitter nu i bilen påväg mot stallet. Skoldagen var skön och chill som vanligt, förutom att jag mådde pissilla och hade mensvärk hela jvla dagen. Öh, nej nu ska jag inte vara negativ. Men i alla fall, slutade tjugo i tre. Ellen följde med mig hem så vi satt och käkade o bara chillade.

När mormor kom så klädde jag på mig ridkläder osv. Och nu bilen. Ska rida dressyr som sagt var, kommer särkert gå dåligt bara för att jag inte har ridit henne på så länge. Efter stallet ska jag hem, äta, duscha, plugga och lägga mig tidigt ikväll. Känner för att vara duktig och vara lite piggare i morgon i skolan. Höll seriöst på att somna idag..

//Celina


En dröm som blev sann

 
//Celina

Love it

//Celina


Sovmorgon

Godmorgon alla! Sitter nu och lyssnar på musik osv. Ska alldeles snart sminka mig och massa sånt, åker till skolan tjugo i nio. Första lektionen e idrott, fett chill med att börja dagen. Blir nog stallet efter skolan + plugga. Campanja ska gå ett dressyrpass i ridhuset, vill verkligen rida ut men det blir så sjukt mörkt så fort så vad ska man göra liksom. Men aja, här får ni morgonens citat.
 

Svar

Vi blev tillsammans i torsdags. Han heter Alex och e ett år äldre än mig. Kram!

//Celina


Oseriöstaste ever

Säger godnatt med denhär fula videon, e extra barnslig på kvällen så no coments. Bjuder på!

//Celina


INSPO

 
//Celina

Svar på tal

Fråga från anonym: Är det din pojkvän?
Svar: Yes!
 
Fråga från madde: När kommer videon?
Svar: I morgon antagligen :)
 
 
//Celina

Världens bästa

Seriöst, aldrig sett någon bättre film. Kollat på breaking dawn del två nu. Hållt på att börja gråta flera gånger. Har ångest över att det inte komma några fler. Bästa filmen Ever!

//Celina


Dagens Fråga

Har tänkt på en sak lite..
Vilka där ute är det som läser min blogg? Har du som läsare någon egen blogg? Har ju endå mellan 100-150 besökare per dag och jag undrar vilka är det som läser bloggen? Skulle vara kul att få veta, sen om du har en egen blogg klickar jag gärna in på den. Släng in en kommentar, varför läser du min blogg?
 
 
//Celina

Enormt bra

 
//Celina

Next Week

Halloj!
 
Saknat mig? Hihi, neej jag skoja bara. Igår var det sjukt kul med bästa, kollade på film och bara tog det chill hela kvällen. Kollade på sinister och paranormal activity 4. Sjukt äcklig var den första, seriöst höll på att skita på mig ett par gånger. Ett tips om du vill se en läskig film, kolla på den då. Somnade runt 3 kanske, men vaknade sjukt många gånger. Ush, sovit dåligt som bara den inatt. Haha jaja, hade endå enormt kul.
 
Nu sitter jag och dunkar musik, kollar lite på film lonley hemma och bara tar det lugnt. Funderar på att fixa sminkvideo om en stund. Har massa bloggsug nu så ska passa på att göra massa tidinställda som kommer ut i veckan, tex collage, inspoinlägg,deepshit, ny video osv.
I morgon är det måndag igen, saknat min lilla Angelika över helgen. Ska krama om henne massor i morgon. Haha  nej nu lät jag lite ful, haha har tappat bort mig nu.
 
Juste, ny vecka nu ju. Ska försöka att rida lite mer denhär veckan, har inte varit i stallet på hur länge som helst. Sen ska jag köra på som vanligt. Inga speciella planer över veckan.
 
 
Fixat nu ♥
 
//Celina

Söndag

Godmorgon! Ligger nu och kollar på film med Saga, Jonte och Alex. Julia drog för en timme sen ungefär. Bloggar mer sen, puss puss!

//Celina


Film

//Celina


Livet leker

 
 
 
♥Soulmate♥
 
//Celina

Bjussar

//Celina


Like a dream

 
Finaste varelsen på jordklotet ♥
 
//Celina

Mot Sagis

//Celina


Lördag

 
Tjenare folket!
 
Ligger nu i sängen med Saga och lyssnar på lite musik. Igår så började det med att vi kom till Julia runt halv tre kanske. Hon åkte till stallet medans jag och Saga väntade på henne hemma. Hon kom hem runt halv sex typ. Killarna kom runt sex typ, vi hoppade i poolen nästan direkt. Badade i kanske två timmar typ, käkade lite pizza efter det. Eller dom gjorde, jag hade ingen matlust.
 
Sen chillade vi resten av kvällen, jag och Saga blev hämtade runt 22.00. När vi kom hem så gjorde vi ingenting typ. Bara tog det lugnt och kollade på film. Nu så gör vi ju typ ingenting, åker hem snart till Saga och e där någon timme. Kvällens planer e att alla som va igår ska sova hos mig. Hade enormt kul igår så hoppas man kan somna ikväll då. Ska städa och duscha innan dom kommer. Bättre update ska det bli idag!
 
//Celina

Godmorgon

Tjena!

Förlåt för sämsta bloggningen igår men var hos Julia hela kvällen och glömde bort. Ska snart blogga ordentligt.

Puss!

//Celina


Chillpill

//Celina


Friday

Godmorgon folket!
 
Fredag idag, så najs med helg nu asså. Skoldagen kommer bli fett chill, slutar 13.00. Drar hem till Julia efter skolan med Saga, eller först förbi stallet och fixa lite snabbt sen till Julia. Sen kommer det några kompisar över dit så vi ska bada lite jacuzzi eller hur det stavas? Haha jaja, sen sover Saga hos mig på kvällen.
 
 
//Celina

Natti

 
//Celina

Video?

Vill ni se video när jag sjunger seriöst kanske?
Då vill jag ha 15 kommentarer minst. Kör på bara!
 
 
Ni får bestämma låt också, eller åtminstonde rösta.
 
//Celina

Olika människor

 
 
Sjukt. Helt sjukt att det kan finnas så himla falska männniskor här i världen. Sen såna störande, avundsjuka, ídioter osv osv. Har hållt allt dethär inne så länge men nu ska jag skriva precis vad jag tycker och tänker. Skiter i om ni inte tål det, min åsikt, mitt ord.
 
Jag är en sån människa som många har sårat. Genom hela min uppväxt har jag blivit sårad fram och tillbaka,rykten hit och dit. Nu när jag började i lyckebyskolan blev jag glad igen, sjukt lycklig. Men det visade sig att människorna jag brukade vara med var falska och fula idioter. Dom snackar skit om varandra med mig, dom bitchblickar mig över ingenting och behandlar mig som skit. Jag e ingen jvla vante du kan kasta runt. Jag e mänsklig, inte falsk som ni.
 
Så fort jag gör något måste ni göra precis samma sak. Ni måste alltid vara bättre på allting, måste alltid ha  mest uppmärksamhet av allt och alla. Så sjukt störande, dra åt h*lve*e. Ni utnyttjar alla, ni e bästisar men ni snackar bara massa skit. Säger att du älskar en, du finns alltid där. Egentligen e du helt sajko, snälla sök hjälp. Sluta snacka skit om alla. Du kan inte få alla killar, du kan inte bli omtyckt av alla människor på jorden, kan du inse det?
 
Försök släppa det och sluta såra alla människor. När man beter sig som en sån människa kan man inte skylla på att man mår dåligt. Det finns ingen ursäkt till att hålla på så. Jag trodde att jag kunde lita på dom, nopp det kan jag inte. Åh vill bara släppa ut precis allting, men ska inte sjunka så lågt satt jag skriver om någon speciell på internet. Nu menar jag flera stycken, hur många som helst. Kommer särkert få kommentarer, haha tror ni jag bryr mig?
 
Ni kan inte krossa mig något mer, jag har redan vunnit. Ni har fått mig att gråta, gråta floder. Ni har fått mig att gå och må så sjukt dåligt. Slut med det nu, det räcker. Sluta vara någon du inte är, det gör dig bara till en dåligare människa. Var alltid dig själv, accepterar inte människor dig så får du skita i dom. Såna e bara dumma i huvudet. Var alltid äkta, lyssna inte på vad alla andra människor säger om dig. Lyssna på dig själv, var stolt över den du e.
 
Människor som kan vara sig själva e sjukt modiga.
 
 
Var modig, sluta lek mer människa. The game is over.
 
//Celina
 
 
 

Planer över helgen

 
Fredag- Skola, sen kompisar, Saga sover hos mig!
Lördag- No plans, antagligen vara med Saga hela dagen.
Söndag- Stallet och rida finisen!
 
 
Spelar ingen roll om vad människor tycker och säger. Ridningen kommer alltid vara mitt liv!
 
//Celina

Gott och Blandat

Halloj!
 
Torsdagen då.. Började med att jag var sjukt glad. Fick sen reda på att en av mina närmaste vänner egentligen e ett svin. Som har gått bakom ryggen på mig,sagt att hon älskat mig men inte menat det, gått och förstört bakom ryggen på mig. Bara av ren avundsjuka, ush. Hatar dig mest av allt ditt fula äckel, nämner inga namn här osv men jag kommer hata denhär mäniskan i resten av mitt liv.
 
Jaja, löste sen problemet och e sjukt lycklig nu igen. Fick sluta 16.00, haha snacka om sent. Jag och Angelika var så himla snabba på hemkunskapen så då blev det som det blev liksom. E nu hemma och bara relaxar lite, lyssnar på musik osv. Har mycket att göra under kvällen, ska för det första städa mitt rum som jag inte har gjort på hundra år. Ska sen duscha,äta och plugga massor massor av engelska.
 
Ni får inte glömma bomben som släpps 20.00, långt inlägg om beteenden.
 
 
//Celina

Alla videos så länge

Har ju gjort några videos nu, nått över 1500 visningar på min videofy. Hoppas på 2000 visningar snart. Då menar jag över alla videos. Men jag har väldigt svårt med att komma på vad jag ska snacka om, vill att ni ska kommentera vad jag ska göra nästa video om, sen videon efter det osv.
 
Här har ni alla mina videos som jag har gjort i repris.
 
 
 
Instagram snack. En video där många påpekade mina fina miner i videon. Mina kompisars favoritvideo tror jag. Fick många kommentarer om denna video och den har nått 208 visningar. Glad !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni om mina videos? Vilken e eran favorit?
 
//Celina

Snart fredag

Åh godmorgon folket!
 
Sitter nu och lyssnar på musik osv som alla andra mornar. Igår var det onsdag, på kvällen pluggade jag lite och skypade med massa människor. Idag är det längsta skoldagen, har hemkunskap i slutet av dagen så jag slipper tänka så mycket. Efter skolan ska jag plugga massa engelska. Ska kunna typ 15 glosor och någon sammanfattning. Ska också städa mitt rum, ser inte riktigt klokt ut.
 
Som en svinstia typ, haha nej men nästan.
 
 
Håll utkik på bloggen ikväll vid 20.00, stort inlägg kommer släppas.
 
//Celina
 
 

Onsdag

Tjäna!
 
Sitter nu och bara chillar, ska snart ner och duscha sen plugga spanska och engelska. Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Aschill hela dagen. Efter skolan stannade jag ett tag med några stycken och bara snackade osv. Drog sen till handen med Saga och köpte en bikini på new yorker.
 
Skitsnygg! Lägger upp bild sen på den. Men ska skypa en stund, pöss!
 
//Celina
 

Snart

Snart kommer ordentligt skrivet inlägg!
 
//Celina
 

Vilka pinglor

Finisar! Älskar er!

//Celina


Dagen efter tisdag men före torsdag

God morgon folket!
 
Onsdag morgon, trött och har pissont i magen. Kör på som vanligt endå såklart och går till skolan, ni vet redan vad som händer efter skolan.
Denhär veckan har gått bra än så länge, sjukt glad. Vet absolut inte varför, bara e superduper glad över allt och alla. Går bra i skolan och ridningen och allt annat. Ingenting ska få förstöra det nu. Längtar till sportlovet som är om ca en månad. Åker nog hem till Moa några dagar av den veckan.
 
 
Får tårar när jag ser bilden. Ponnyn skänker mig så mycket glädje! Så vacker hon e♥
 
//Celina
 
 
 

Tisdag kväll

Klockan börjar bli mycket och jag ska snart sova. I morgon är det Onsdag. Åker till Haninge Centrum med Sagis efter skolan och pluggar på kvällen. Taggar sen inför torsdag, bjuder på lite kvällsbilder. Puss!

//Celina


Collage

Snygg outfit att ha på våren/sommaren. Slängde ihop det lite snabbt så hann inte fixa jacka till, sen lite med ordentligt. Jeansen och toppen kommer från Gina, Väskan coco chanel och stövlarna Hunters.
 
//Celina

Påväg hem

Påväg hem för att ta det chill hela kvällen. Duscha, plugga och lite annat. Snart framme vid bussen. Hörs sen!

//Celina


Oh happy day

Tja!
 
Sitter nu brevid min älskade Julia. Idag har skoldagen varit chill, slutar så tidigt på tisdagar vettu. Men i alla fall så var jag med massa olika idag i skolan, pratat ut med Julia massor och kännt att jag har löst lite problem med en viss person som jag har bråkat med. Arbetade bra och bara skrattade genom hela dagen som vanligt typ. Efter skolan så drog jag hem till Julia. VI har bara snackat och tagit det sjukt lugnt.
 
I morgon är det onsdag, slutar lagom. Efter skolan åker jag till Handen med Saga och kollar lite. Sen blir det plugg på kvällen. Nu ska jag ta det lugnt med bestie sen åker jag hem och pluggar.
 
 
 
//Celina

Syslöjd

//Celina


Tjena!

//Celina


Tisdag

Godmorgon alla !
 
Sitter o käkar lite frulle + musik, lite mysigt på morgonkvisten.
Ellen kommer hit om tio minuter, ska alldeles strax börja sminka mig osv.
 
 
 
 
//Celina
 
 
 

Svar på frågestund del 2

//Celina


Gästbloggning

Tjenis penis !
Jaa jag heter saga Eriksson o ska vara lite snäll och gäst blogga här, Celina har skrivit om mig förut eftersom vi är typ hela tiden och vi är bästa vänner, iaf jag går ju i hennes skola då, vi har känt varann sen början av sexan o nu är vi sjukt nära. Iaf jaa jag är 13 år och rider och tränar för det lästa i mitt liv, fotar, gör kläder och spelar gör jag också när jag har tid, iaf det här är min första gäst bloggning och jag sitter på en iPad så det kanske inte går så bra :S men vi får se.

Iaf finns inte så mycket att skriva om, jag är Celinas bästavän och vi är ungefär varje dag i skolan och oftast på helger, om må är snälla kollar ni min blogg: http//:http://sagadjupsjo.blogg.se">sagadjupsjo.blogg.se och följer mig på instagram: sagaeriksson, aja finns väl Inge mer att säga så hej då ha ett bra liv ;) :*


Svar på tal


Plugg osv

//Celina


Fort fort!

 
Tja tja!
 
Sitter nu och ska snart byta om för att åka till stallet och fixa Campanjas alla grejor. Men i alla fall, idag så åkte jag till skolan runt 08.40 typ. Varit med Angelika hela skoldagen, älskar henne så mycket min fina tjej. Sista lektionen så blev jag lite mobbad och bara garvade hela tiden.
 
Var sen på gården med massa. Gjorde inget speciellt, träffade min lilla Elin och Jonna. Saknat dom tjejerna lite, sen så snackade jag mycket med Saga om lite saker. Hoho vilka jvla planer vi har asså. Kommer bli så sjukt kul om vi lyckas med det vi håller på med. Stooora planer asså!
 
Men i alla fall, skämde ut mig lite i skolan också. Råkade visa lite väl mycket för killarna i åttan, haha gud orkar inte så himla pinsamt. Varit flum och glad genom hela skoldagen och bara haft kul. Så ska dte bli i fortsättningen. Men nu måste jag byta om sen efter stallet så pluggar man resten av kvällen.
 
//Celina

På G hem!

Snart hemma från skolan, varit på gården i några timmar med Saga. Nu är jag påväg hem med Ellen, käka lite och plugga. Sen till stallet ikväll!

Adios!

//Celina


Örongodis

Går 24/7 på datan och i hörlurarna. Så celinastyle!
 
 
 
//Celina

Håltimme

Håltimme på idrotten, chill!

//Celina


Facelook

 
//Celina

Monday morning

 
Godmorgon!
 
Sitter nu framför datan och lyssnar på musik, nyss käkat frukost osv. Haft sovmorgon, så skönt! Börjar 09.10 med idrott. Ush, man ska inte ha idrott på morgonen. Men aja, slutar ganska bra tid idag.  Blir nog stallet efter skolan och plugga. Annars ska jag väl hitta på något annat skit att göra.
 
Men idag känner jag mig fett glad. Var nog för att jag var med Saga igår, hon fick mig att bli sjukt glad min lilla finis. Ser framemot denhär veckan. Känner mig bara sjukt glad och vill verkligen göra mitt bästa i allting denhär veckan. Hoppas inte att allt det försvinner. Ska också försöka blogga mycket bättre, för både eran och min skull. Ska försöka slå besöksrekordet på 315 sidvisningar och 114 unika.
 
Ska försöka fixa en sminkvideo o del 2 av svaren på frågestunden också.
 
 
 
 
//Celina
 

Godaste

Ska snart sova. Har tagit hand om mig själv lite ikväll eller vad man ska säga. Skötte om och fixade mina naglar, tvättade noga ansiktet och smörjde in ordentligt med min krämer osv. Tvättade min navelpiercing noga och duschade. Så skönt, ska spreja in mig med lite brun utan sol i morgon också. Ser så himla vit ut annars, fuskar lite. Jaja, ska kika lite med folk en stund sen sova . Puss så länge!

//Celina


En bild säger mer än 1000 ord

 
//Celina

My day

Tjäna bloggen!
 
Sitter nu och flummar med självsfrände Saga. Ska snart till maxi och köpa lite gott, tjocka oss lite. Men idag så har jag varit i stallet. Tog några bilder med Julia och Abbe. Drog sen hem och har bara varit med Saga nu. Men i morgon är det måndag och skola.  Inga planer för i morgon tror att jag ska till stallet. Annars ska jag nog va med någon eller dra till handen.  Men nu måste jag dra, pöss!
 
//Celina
 
 
Sexy laides!
 
 
 
 
 

Facebook snack

Bjussar som vanligt, älskar er folket!

//Celina


Kan inte hålla mig

Börjar blogga nu! Tillbaka och bättre än förra gången. Kör på som f*n nu!

//Celina


I morgon

Tillbaka i morgon!
//Celina


Deppig

 
Åh orkar inte. Humörsväningar, sur ena sekunden. Garvar ena sekunden. Börja gråta ena sekunden. Ingen blogglust nu när allt bara e i vägen för mig. Haha, börjar på fredag igen. Pöss!
 
//Celina
 

Onsdag

Tjenis penis alla!
 
Sitter nu med underbara Julia och Ellen och snackar. Kom hem för ca en timme sen. Skolan var fett chill idag men var fortfarande trött. Är nog för att jag fortfarande inte har vant mig med skolan. Kommer vara trött veckan ut men aja, kör på så gott det går. I morgon är det torsdag, slutar halv 4 . Orkar inte, men ska plugga sen efter skolan då också, duktig chey. Taggar till fredag, inga planer över helgen men endå.
 
Har bloggtorka. Ge mig något att blogga om!
 
//Celina
 
 Vill ni kanske se lite bilder jag har fotat? Tex dom här två sötisarna!
 
 

Just girlythings

//Celina

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e50ddf2b30b3e6d4856.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e52ddf2b30b651fa162.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e52e087c351e0246ea7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e54ddf2b30b375e92ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e58ddf2b30b5f29a7e2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e59e087c351ae347799.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e599606ee2da51b737c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e5cddf2b30b2d6c129f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e62e087c351a9639c45.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e69ddf2b30b2bdcbdbb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e6bddf2b30b2bdcbdbc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e79ddf2b30b2bdcbdbd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e7addf2b30b792b63a5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e7bddf2b30b34f79bcd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e7ce087c351b50ba286.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023111/images/2013/pic_50ed6e7cddf2b30b49807680.jpg" class="image">


Svenska!

Nu blire svenska! Sen spanska.

//Celina

Igga fulis smile.


Bussen

Tja tja!

Sitter på bussen mot skolan nu. Vaknade runt 07.00 i morse, så skönt! Inte trött så det blir nog lätt att klara av skoldagen idag. No Depp, happy day! Har på mig uggs idag! Så himla mys, älskar att ha på mig det. Jag bytte med Ellen så hon får ha mina hunters.

Planera idag ser ut som så att efter skolan så ska jag va med Ellen. Ska plugga också! Matte och engelska måste vara gjort. Slutar ganska lagom idag, ska försöka hålla uppdateringen så gott det går. Kram så länge!

//Celina


Sova sova

Lovar att uppdateringen blir bäst i morgon! Nu blire att dejta kudden och tagga morgondagen.

//Celina


♥ ♥ ♥

 ♥-You make my heart beat-♥
 
- A smile is the best make up on a girl -
 
//Celina
 
 
 
 

Sämsta

 
Förlåt för absolut sämsta uppdateringen idag!
 
Har inte haft tid på typ hela dagen, var sjukt trött genom hela skoldagen och var knappt med på någon lektion, så sjukt trött. Jaja, första dagen gör inte så mycket. I morgon kör vi duktig tjej och jobbar stenhårt på alla lektioner som jag ska göra i vanliga fall. Blev ett litet undantag idag, sov 4 timmar.
 
Jaja, var sjukt kul att träffa alla saknade idag. Hanna, Matilda, Angelika, Melinda, Antonia, Maggie, Ellen, Nelly osv osv. Varit deppig hela dagen, vet inte varför. Så trött, märkte knappt något. Kändes som om ögonen hängde, ush never again. Efter skolan åkte jag hem till Julia och där så käkade vi och bytte om till ridkläder. Var sen duktiga tjejer och gick till stallet. Där fixade vi först grejerna till Abbe tsm.
 
Fixade hästarna och gick ner till ridhuset en timme typ. Gick sjukt bra att galoppera idag igen. Men hon var supertrött Campanja. Hon ska nog få vila på fredag eller bara rida ut i skritt så hon får bara ta det lugnt och klättre lite. Bytte häst med Julia en stund också, sjukt kul. Älskar att rida Abbe, han e så roligt och underbart fin. Men sen gick vi upp, drog hem till Julia igen och käkade middag. Blev hämtad runt 21.00 .
 
 
Min fina lilla gamla robert. Min lilla vovve som gick bort för två år sen. Den absolut bästa och underbaraste hunden man kan hitta. Älskar dig, R.I.P Robert ♥
 
//Celina

Ni har väl inte glömt?

Har ju frågestund, ni får fråga precis vad som helst jag svarar i ett videoinlägg om över 10 stycken frågar frågor. Oj vad detdär lät fattigt, haha jaja glöm inte bort den. Fråga på bara!
 
 
Klicka på bilden för att komma till frågestunden. Puss!
 
//Celina

Tisdag

Godmorgon bloggen!

Håller på att borsta tänderna nu. Sovit typ 4 timmar inatt. Ush, vaknade och kunde inte sova. Men ska snart gå och platta håret och sätta på mig mina kläder. Har på mig mjukis nu på morgonen, så sjukt mysigt och chill innan skolan. Ellen kommer hit om 20 minuter så vi åker till skolan tillsammans. Jaja, hörs sen!

//Celina


Gnatter

//Celina


Coming Soon

 
Tja tja bloggen!
 
Kom hem från stallet för någon timma sen. Gick jättebra att rida på lilla Campanja. Eller i alla fall i galoppen. Annars gick det ganska sådär. Men ska till stallet i morgon igen, glöm dina bekymmer i morgon kommer det nya liksom.  Mitt citat. Men har i alla fall duschat och käkat middag. Var sjukt skönt att duscha!
 
Firade mormor idag också, älskade mormor! Åt tårta osv, träffade min barndomsvän Amanda lite fort och snackade. Saknar henne så sjukt mycket. Den människan som jag verkligen älskar mest, den som har funnits där för mig ända sen 2 års åldern. Glidit ifrån varandra så mycket, älskar dig endå gumman !
 
 
Träffa min baby i morgon också, livsglädje!
 
//Celina
 

Tas bort osv.

Har fått ett par dumma kommentarer om att jag är en bitch, e inte alls omtänksam osv. Sen så är det anonymt ? Haha så himla fegt att du kommenterar anonymt det är typ det värsta och fegaste som man kan göra. Vet du det eller? Haha, visst du får tycka att jag e en bitch jag bryr mig inte. Sen förstår jag inte vad du menar med att jag inte e omtänksam? Jaja jag bryr mig inte ett dugg. Jag vet precis vem du e så tyst bara.
 
Anonyma och dumma kommentarer tas bort från och med nu.
 
 
//Celina

Words

//Celina


Svar på frågestund del 1


Just girlythings

//Celina


Mys

Godmorgon allihopa! Vaknade för några timmar sen men har segat i sängen hur länge som helst. Jaja, nu sitter jag framför tvn nere i vardagsrummet och njuter av min sista lediga dag. Sen blir det skolan igen i typ 2/3 månader. Ush, jaja nu ska jag jobba på som bara den denna termin. Måste försöka få minst D i alla ämnen, e bäst på matte så kanske få B i matte. Jaja, nu ska jag ta vara på tiden som ledig. Ska åka till mormor runt 2 kanske. Fira hennes födelsedag idag, hon fyller 52. Grattis världens bästa mormor. Älskar dig mest, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta älskade Wivianne. Puss bästa!

//Celina


Natti Natti

Får säga godnatt nu. I morgon ska jag till stallet och rida. Ska också plugga och fixa massa innan skolan börjar osv. Shiet vad tiden har gått fort på jullovet. Har hunnit med massor av saker, firat bästa julen någonsin och bästa nyåret. Varit med om massa annat och blivit mycket gladare. Love my life! Saknar bara min älskade lilla Moa enormt. Måste hälsa på dig snart bästis!
 
//Celina
 
 
I am standing here, i am ready.
 
 

Just girlythings

//Celina


Collage

 
En sjukt snygg outfit som jag mixade ihop. Verkligen assnyggt, så min stil. Ska lätt köpa jackan o skorna det e mina favoriter så sjukt jvla snyggt. Vad tycker ni om outfiten?
 
Skorna,jackan o tröjan: http://jfr.se
 
//Celina
 

Att hata ?

Hata. Det e ett sjukt starkt ord.
 
Jag har aldrig i hela mitt liv hatat något. Visst det finns många människor som e helt tomma i bollen och jag inte tycker om/ogillar. Men inte hatar. Om man hatar någon så måste den människan verkligen ha förstört ditt liv eller liknande. Man kan ju aldrig hata någon utan en orsak heller. Det finns vissa människor som liksom råkar ut för ett problem, kanske att dom inte får göra något speciellt tex nu då.
 
Då kommer dom och ba: Hatar mitt liv. Då blir jag liksom lite skrattglad, haha asså det e inte ett problem! Visst ett litet problem men det finns människor som inte har ett bra liv. Dom har massa problem och verkligen mår dåligt. Då tycker jag att man kan andvända ordet hata. Sen finns det många som överreagerar men det finns en gräns där man kan börja andvända ordet hata. Jag har aldrig känt någon som har behövt andvända ordet hata. Vissa som kanske tex vill ha en speciell telefon eller liknande men inte får det.
 
Så bara: OMG hatar mitt liv, får inte varenda sak jag pekar på jag dööör. Man ba: asså ? Vad snackar du om?. Nu är det särkert något jvel som kommer komma med sin åsikt och skriva så otrevligt man kan på en anonym dum kommentar. Absolut säg vad du tycker, låt så otrevlig du kan osv men dethär är vad jag tycker. Det kan inte du ändra på. Okej? Säg vad du tycker men försök skriva trevligt.
 
Men vi kan ta ett annat exempel också, det finns ju två olika grupper oftast i skolan eller liknande. Dom människorna som e lite populärare och umågs med äldre osv och dom som e lite mer ''opoulära'', menar inget illa ment med detta men så är det ju tyvär. Jag tycker inte att det ska behöva vara så. Alla ska kunna umgås med alla, man ska inte göra massa grupper och skit. Onödigt.
 
Men vad jag ville få ut med detta inlägg e att, om du har ett litet problem. Tänk på allt annat bra du har som kanske vissa andra inte har. Tänk på barnen i afrika, klagar dom ?
 
 
Detta är min åsikt. Man måste få tycka vad man vill.
 
//Celina

Nå mig?

Kik: celinasundstrom
Facebook: Celina Sundström
Instagram: @celinasundstrom, @celinasundstromprivat
 
 
Ignornera att man e skitsexig, haha bjuder !
 
//Celina
 
 

Godmorgon

Tja, godmorgon på er!
 
Sorry att jag inte ar bloggat tidigare men vaknade för någon stund sen. Somnade typ 4 i natt, inte så sent mot vad jag brukar somna. Jaja, men igår så kom Julia till mig runt fem. Genom att skrämma ihjäl mig, haha satt och kollade på skräckfilm. Sen hörde jag att dörren nere på undervåningen smälldes igen. Jag trodde att mina föräldrar kom hem, men sen var det tyst en stund tills jag hörde att det gick någon i trappan.
 
Då blev jag seriöst skiträdd. Till sist så bankade det på min dörr in till mitt rum ashögt typ 3 gånger. Då trodde jag att det var inbrott eller något haha jag var så sjukt rädd. Sen kom Julia in och ba: Hej! Asså shit, aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Hon ska få sin hämd. Jaja, vi chillade bara och tog det lugnt fram till 20.00 eller något sånt, då kom två kompisar hit och vi bara kollade på film och lite annat småskit. Jaja, när dom drog så tog jag och Julia det lite lugnt resten av kvällen och somnade sen runt fyra.
 
 
Bjuder på en bild på mig o Campanja. Ska äntligen börja rida henne igen i morgon min hest
 
//Celina

Just girlythings

//Celina


Så skön

Haha älskar mange makers nya låt! Eller aa den e inte så ny längre men deras nyaste, garvar ihjäl mig när jag ser på musikvideon. Så skön låt, den fastnar på hjärnan direkt.
 
 
 

Film

Lite ensammys framför skräckfilm. Kollar på paranormal activity 1 helt själv hemma så typ håller på att skita på mig så sjukt läskig. När Julia kommer så blire inte lika läskigt. Hihi, aja jag ska kolla vidare nu på filmen och vänta tills bästis kommer.

//Celina


Tillfälligt

Min kompis ska fixa design o header osv. Så jag har denna medans, kanske blir en vecka eller något men ni får stå ut. Den förra fuckade upp sig så mycket så var tvungen att fixa!
 
 
//Celina

Vi delade på ordet kärlek. Jag tog kär och du tog lek.

//
 
 
 
 
 

Bloggar jag följer

Nellieberntsson.se- En blogg som jag kikar in på varje dag. Nästan en gång i timmen faktist, haha älskar läsa nellies blogg då hon har så bra åsikter och hon e min största förbild. En blogg jag har följt enda sen 1 år tillbaka. Och som jag kommer fortsätta med några år framåt också.
 
Viktorfrisk.nu- En blogg som jag kollar precis varje dag, så sjukt bra! Människan e grym och har världens snyggaste stil. Har bara följt den bloggen i ca 2 veckor kanske mindre. Men älskar människan som driver bloggen. Har så bra åsikter och bloggar awsome!
 
Sagadjupsjo.blogg.se- Min bästis som driver bloggen. Behöver ni veta mer?
 
Teamryttarna.blogg.se- Kollar bloggen varje dag lite grann då jag tycker dom bloggar bra och dom lägger upp mycket bilder vilket jag tycker om. Plus att jag har känt dom innan dom startade bloggen.
 
Paam.blogg.se- Min kompis storasyster Amanda som driver bloggen. Hon e seriöst en av dom gulligaste människorna man kan hitta här på planeten. Hon bloggar bra och tycker det e kul att läsa hennes blogg. Hennes stil e grym och jag kika in på bloggen flera gånger om dagen.
 
Det är dom enda bloggarna jag följer. Sen finns det många andra som jag kikar in på men inte följer på det sättet. Finns det några bloggar ni följer? Kommentera gärna, kikar också in på era bloggar om ni vill. Tipsa mig lite om bra bloggar då jag älskar att läsa bloggar. Kram!
 
//Celina
 
 
Bjuder på en liten halvgullig bild från ridlägret i somras.
 
 
 
 

God morgon

Hola amigos!
 
Sovit gott? Hoppas det, har inte jag gjort. Somnade runt 06.00 i morse, snackade skype till halv sex. Inte bra, idag ska lägga mig i tid. Jaja, nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska bara chilla hela dagen enda fram till typ 16.00 då kommer härliga bästis till mig och ska sova över.
 
Har mycket att snacka med henne om. Vi ska bara ta det lugnt och kolla lite på film osv. I morgon är det söndag, alltså är det 3 dagar kvar till skolan idag. OMG, kommer inte palla gå dit. Har en skolprojekt som ska göras också, kommer fixa med det på måndag. Ska börja åka till stallet snart igen, har tagit paus.
 
//Celina
 

Skype

Skype med Alex o Sebbe. No coments.

//Celina


Frågestund

Fråga vad ni vill jag svarar på alla frågor! Får jag över 15 frågor svarar jag i videoinlägg, fråga på nu!
 

Några Sanningar

//Celina


Taken

Har sett på Taken, kollar nu på Taken 2. Så sjukt bra! Efter filmen ska jag fixa mina naglar lite osv. Sen ska jag bara chilla resten av kvällen och städa mitt rum. Statistiken e bra! Hoppas på besöksrekord idag då, min design O header har fuckat upp sig men min snälla Jenny skulle fixa det!

//Celina


Vuxit

 
Vuxit. Det är någonting som jag har gjort. Inte bara i utseendet osv, utan som person. Nu ska vi gå långt tillbaka i historian. Ta er tid, det kommer ta en stund att läsa detta... 
 
Vi går tillbaka till tiden i 3an/2an. Tiden då jag blev mobbad. Jag hade en tjejkompis, nämner inga namn. Men vi var supertajta. Hon var 1 år äldre så jag lyssnade alltid på henne och gjorde alltid som hon sa. Man vill ju inte säga emot en äldre männsika liksom. Men vi var supertajta, sov  hos varandra nästan varje dag och hade askul. Lekte och skit varenda dag. Gick inte en sekund utan att vi var med varandra. Men i alla fall. Vi började bråka sen till slut. Så vad gör inte dendär människan?
 
Jo hon tar alla sina jvla getto vänner och vänder alla hon kan hitta emot mig. Får dom att HATA mig. Fick mig att gråta, fick mig att må dåligt. Då grät jag, grät och var jätteledsen. Tiden gick och aa, mådde seriöst inte så bra genom hela tiden ända till femman. Liksom kan ni fatta? Folk har hittat på rykten om mig ända sen tvåan? Haha patetiskt. Jaja, femman var en bra tid. Jag hade många vänner då faktist. Hade det bra i skolan och trivdes super duper bra. Hade två bästisar som jag busade med och skit.
 
Till sist blev jag 12 bast och skulle börja i sexan! Wow, tiden går fort.
 
När jag började sexan var allt sjukt bra. Hade kompisar, och folk i den nya skolan var underbara. Och det bästa av allt, jag började bli ''populär'' eller vaf*n man ska säga. Jag hade massa vänner och många killar vid min sida osv osv. Fick massa nya kompisar och trivdes som f*n i min klass. Kände alla och skämdes aldrig inför min klass. Som en riktig familj liksom!
 
Fick sen också en kille då livet bara lekte. Gick en månad, vi gjore slut. Då mådde jag dåligt ett litet tag, gick en tid och vi blev tillsammans igen. Vi bråkade nästan hela tiden, skrek på varandra och grejer. Ush, en gång gick det inte så bra när vi bråkade. Det vill jag inte ta upp.. Men sen gjorde vi slut igen och hatade varandra resten av livet blalaallala. Sen efter ett tag kom detdär ryktet. Det som tog kål på mig.
 
Folk trodde att jag var lesbisk, att jag gillade tjejer, att jag gillade mitt egna kön.
 
Asså wtf? Jag blev skitarg och ledsen på en gång och brast ut i gråt. Mina bästa vänner börja undvika mig och tro helt fel saker om mig. Det var inte ett dugg jvla kul ska ni veta. Men ingen kille trodde på ryktet, haha det va ju lite tur i alla fall. Men det slutade med att min mamma fick reda på att det hade hänt så vi tog tag i det. Ryktet gick inte över men nästan ingen trodde på det och det underlättade. Men under dendär tiden hade jag flera vänner som fanns där för mig. Dom fick mig att fortsätta andas och fortsätta där i skolan och jobba på. Älskar er, Emily Eriksson o Elin Hoffsten.
 
Tiden fortsatte och jag blev lite starkare efter det ryktet. Började skita i vad folk tyckte om mig och bara fortsatte leva livet som man ska. Alltså var jag lycklig! Sen vid maj, då blev jag vän med Julia igen. Det fick mig att fortsätta kämpa det också. Hon fick mig alltid att bli glad och fanns alltid där vid min sida. Blev sen sommarlov och jag hade sökt in till Lyckeby skolan. Hur var jag som människa då? Jag var ganska stark, jag hade inte så supermånga vänner men modde bra!
 
Fick sen reda på att jag skulle börja i Lyckeby, happy :D
 
I början av lyckeby tiden var allt perfekt! Jag hade massa vänner, jag hade många vid min sida och jag var rätt så omtyckt. Haha låter ego nu, men jag modde så bra man kunde må. Tiden fortsatt, jag började lära känna mina nya vänner mer och mer. Kom närmare Saga, gled ifrån några andra. Mot slutet, kanske i november det var då allt vände. Alla började hata mig! HATA! Dom ignonerade mig, dom snackade skit, skapa rykten osv. Men samtidigt under den tiden blev jag vän med några i åttan som alltid stog upp där under den tiden. Men jag växte snabbt, blev kallad massa saker och fick massa skit på sms osv.
 
Slutade med att jag hade 3 kompisar i min klass. Av tjejerna då, dom andra hatade mig. Sorry girs, not my wrong bitches. Jaja, det var en gång som jag grät över att bli kallad en sak. Men det gick över fort och jag växte i självförtoendet för varje dag.
 
Det var sen en dag i slutet av skolan. I slutet av veckan, jag bara tittade Hanna i ögonen och fick bara lust att gråta. Gick bara fram och kramade om henne, vi bara förlät varandra och jag blev så jvla glad. Älskar den männsikan så sjukt mycket. Samma dag hade jag slagsmål som jag inte vill ta upp så mycket om. Då kom alla mina vänner och fanns där vid min sida. Det var då som jag förstod hur mycket dom betyder för mig. Jag bara sket i precis allt annat.
 
Nu kan folk kalla mig vad dom vill, skapa vilka jvla rykten dom vill. Spelar ingen roll hur mycket ni försöker få mig att falla. Kommer alltid vara stark nog att kunna stå upp på egna ben. Kommer snubbla någon gång i bland men då kommer mina vänner och hjälper mig upp på toppen igen.
 
 
Ser ni tjejen på bilden? Hon ler för att hon är lycklig, det är ett äkta leende.
 
 
 
 

Malcolm

Kärlek!

//Celina


Fryser ihjäl

Ha ALDRIG hunters i stallet utan strumpor i. ISKALLT!

//Celina


Friday!

Godmorgon Sverige!

Vaknade för 10 minuter sen av att Emmisan väckte mig i panik att hon skulle till stallet. Jag klädde på mig och hon var gullig o fixade macka till mig så jag kunde ta mig mig till stallet. Men gick sen ner och satte på mig skor osv och gick sen ut och hoppade in i bilen. Fattar inte hur jag kunde gå upp såhär tidigt? Somnade typ 03.00/04.00 igår. Jaja, bra att vända på dygnet nu!

Men ska i alla fall till stallet nu O fota Emma när hon rider Tintin. Perfekt väder ute så det kommer nog bli asfina bilder. Jaja, bloggar sen senare.

//Celina


Natti Natti

F*n huvudverk. Ush! Ska ta en treo nu sen kolla på film med Emmisan. Myspys! Säger godnatt nu!


//Celina


Bio outfit

Tröja: Vero Moda
Jeans: Gina Tricot

//Celina


Just girlythings



//Celina


Förlåt!

 
Förlåt för sämta uppdateringen idag men jag har inte haft tid att blogga från någon data. Min telefon e mongolid så jag kan inte blogga från telefonen heller. Jaja, men idag så vaknade jag runt 13.00. Gick upp o käkade frulle sen bara chillade jag hela dagen i mjukiskläder ända fram till 16.00 ungefär.
 
Då hoppade jag in i duschen och tvättade av mig osv. Klädde sen på mig kläder och vikte ihop alla kläder som låg i min soffa och fixade lite smått. Packade allt som skulle med till Emmisan. Fönade håret och åkte sen mot Emma. Vi hade planer att gå på bio så vi åkte mot sickla runt 17.30. När vi väl var där så köpte vi massa godis och skit, såg sen filmen. Kollade på Sune i grekland, haha gulligt jag vet. Men den var faktist skitrolig, säger jag med torr humor ... Men när den var klar så åkte vi hem till Emmisan igen.
 
Har typ inte gjort någonting, bara chillat. Har skypat med lite människor också. Ska på bio med Julia på lördag, blir nog att se the hobbit eller vad den hette nu igen. Sen i morgon ska jag med Emmisan till stallet och fota när hon rider på Tintin och lite finbilder osv. Sen på kvällen vet jag inte hur det kommer att bli.
 
 
 
//Celina
 

Haha

Orkar inte, fick värsta sköna kommentaren som var riktat mot mig när det gäller instagram. Lägger upp massa bilder på att jag vill ha pojkvän hela tiden så kom det en anonym och påpekade det nu. Vet inte om du skulle va elak eller liknande, tycker bara att det var jvligt kul att du påpekade det för att det är så min Style!

Haha, du tog alltså illa upp på min video inte sant? Haha, tänker inte diskutera detta längre. Det var ett skämt, dagens folk asså. Ingen tål ju att man skämtar längre. Haha skrattretande!

//Celina


Hiss o Diss

 
Hiss
* Nytt år, kommer bli sjukt bra
* Kommit närmare vissa personer på senaste tiden
* Lärt mig göra headers osv.
* Går bra med mina videobloggar
 
Diss
* Skolan börjar om 4 dagar...
* Fyller inte år förrän om 3 månader
* Saknar min ponny Ronja sjukt mycket ♥
 
 
//Celina

Oopsi

Klockan är nu snart halv fem på morgonen. Haha e inte ens ett dugg trött. Men kikar lite och håller på massa med telefonen. Min kväll har gått ut på att bara chilla vid datan. Har gjort ca 5 headers och designer. Äntligen alla klara nästan, bara en kvar. Men snackade på Skype med Julia och Oskar ett tag också. Jaja, nu ska Jag fortsätta med mobilen. Men godmorgon på er i alla fall!

//Celina


Nyårsafton

 
Jaa, min nyårsafton var underbar!
 
Började med att jag kom hem till Julia runt 2 tror jag? Eller jag kommer inte ihåg men jaja, snackade om allt och bara skrattade med varandra i flera timmar. Fick mina julklappar, blev ett snyggt skal till telefonen och ett sjukt fint halsband. Kan fota och lägga upp här på bloggen sen om ni vill se?
 
Jaja, fick också reda på att man ska på konsert med Julia den 22 april och kolla på Justin Bieber. OMG! Kommer bli sjukt kul, kommer få stå längst fram vid scenen. Bästa platserna jao, kanske till och med vip biljetter. Kommer ha det bäst. Jaja, vi satt där enda tills typ 19.00 och snackade, myste med Julia underbara kusin Agnes osv. Sen käkade vi middag. Var sjukt jvla gott alltså. Tog sen massa bilder med kameran och chillade vidare.
 
Runt tolvslaget stog vi ute en stund och skålade, kollade på raketer osv. Gick sen till stallet runt 12.30, haha helt sjukt hur vi orkade. Jag, Julia och Melker gjorde det. Melker e Julias kusin, sjukt rolig! Haha, vi halkade nästan omkull typ 30 gånger. Haha gud vad hemskt. Var hemma sen runt 01.30.
 
 
Älskar sista bilden ♥
 
//Celina
 
 

Google?

Haha dethär visste jag inte om, behövde bara skriva Celina S så kom det upp!
 
 
//Celina
 
 

Inspiration

Ni kanske undrar vart jag får min inspration(staavfel) ifrån?
 
Jo det är så att det började med att alla började kolla på dendär videon ''Orrar'' gjord av Nina Lundgren på youtube. Alla tjatade om orrar osv då var jag bara tvungen att gå in och kolla på dendär videon.
 
Fastnade direkt, älskar tjejen. Bjuder på sig själv så mycket och kan och slänger ut sina åsikter, jag älskar människor som kan säga vad dom tycker osv. Kollade igenom hennes videor massa gånger, garvade ihjäl mig ett par gånger och tänkte att jag ska börja med videobloggar. Och det e sjukt kul!
 
När folk uppskattar vad man gör blir man asglad. Har fått minst 10 meddelanden, kommenterarer, sms osv om min första video. Tydligen vare kul att kika på den så det har fått mig att velat fortsätta. Kommer hålla på med dethär nu och se vart det leder. Än så länge så har jag fått över 120 visningar på min första video så det e ju lagom bra endå. Driver igen videosarna och bara bjussar på mig själv så mycket som det går.
 
Men sen det som e bra med Nina också e att allt hon säger e så jvla sant. Vartenda ord stämmer in perfekt och man bara dör av garv. Får ganska många ideer av att kolla på hennes videos och har stora planer för detta. Inte bara små videobloggar ut något mer. Men det e hemligstämplat.
 
Behöver så mycket hjälp jag kan få med vad jag ska snacka om i mina videobloggar. Vill att ni kommenterar vad ni vill se, höra om, ideer om jag ska förbättra något osv osv. Uppskattar jättemycket att ni kollar på mina videos men vill ni att jag ska fortsätta får ni hjälpa till på traven lite liksom om ni förstår.
 
 
//Celina

Instagram snack

Helt oseriös video. Driver på som vanligt, hope you like it people. Skämta bör man, annars dör man.

//Celina


Just girlythings

//Celina


Just girlythings

Kör på massa här då jag har bloggtorka, inget att blogga om.

//Celina


Just girlythings

//Celina


Godmorgon

Har ni sovit gott? Haha hoppas det för de har inte jag gjort i alla fall. Julia sov hos mig i natt men hon somnade runt halv fyra på natten kanske. Lite tidigare, själv somnade man någon gång innan fem på morgonen. Ush, det var kanske lite väl sent. Har vänt på dygnet nu helt. Jaja, sov 6 timmar. Astrött nu.

Julia sover fortfarande dendär snarkaren. Haha, nej men jag vet inte vad som händer idag i alla fall. Tror jag kanske ska sova hos Saga men e inte säker. Ska va med Julia ett tag i alla fall. Ska skönt och va med henne, saknat henne enormt när hon var i Småland. Sen har vi fortfarande mycket att snacka om.... Aja, ska hålla på med mobilen en stund och vänta tills Julia vaknar. Puss så länge!

//Celina


Känslor osv.

 
Mina känslor just nu e upp o ner hela tiden. Nyss mådde jag så sjukt bra men det har ändrats nu under nyår. Var nyss skitkär i en kille som jag typ var besatt av. Inte lika säker nu längre, så jvla svårt. Men detdär med mina vänner är på topp just nu. Kommit sjukt nära Saga tex, så himla lycklig över det.
 
Sen Julia har jag också kommit ennu närmare, vi e ju verkligen som systrar. Sen har jag massa vänner som stöttar mig genom allt och finns där för mig hela tiden. Älskar er! Finns sen en idiot som har svikit mig som fan. Jag nämner inga namn osv men hatar henne så otroligt mycket. Hon har varit falsk mot mig hela tiden och bara ljugit om allt. Hon har förstört mitt liv rent ut sagt. Hatar dig bitch.
 
Jaja ska inte ta ut allt här på bloggen. Men sen finns det andra saker som får mig sjukt lycklig. Till exempel skrattar mycket mer nu. Försöker ta tag i saker och ting nu och inte bli så lätt svartsjukt som jag brukar bli i vanliga fall. Men mitt liv är fullt blandat med känslor. Kommer vakna upp med tårar i morgon eller så kommer jag asgarva för att jag e så lycklig.
 
Glöm dina bekymmer, i morgon kommer det nya ♥
 
 
//Celina
  

Bloggar när jag kommer hem..

Har ej tillgång till data nu och pallar inte mobilblogga så jag bloggar så fort jag kommer hem.

//Celina


Startar nya året..

med lite sanningar.
-STORA planer över 2013 med hästlivet
-är kär i en viss person just nu.
-jag blir världens bitchigaste dumhuvud när man bråkar med mig
-fett taggad till nya året
-kommit närmare en person nu som jag har saknat enormt
-blev mobbad i skolan när jag var yngre
-gör gratis headers, skitkul!
-svär nästan hela tiden men märker det knappt själv
-när jag rider tänker jag inte på någonting, min hjärna e tom
-HATAR seriöst människor som försöker spela bortskämda, ush blä på er!
 
 
Jag i mina yngre dagar haha gulligt !
 
//Celina